reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

Witaj Balbinka!!!!

Agusiaaaa ja chyba jutro tam pojde bo ide obok po miesko dla pas:):) ;D Wejde i zobacze czy jeszcze sa ile i jakie bo moze faktycznie jakis teraz wybrak jest!wkazdym razie jak ja bylam to byly super!!
A co do tych albumow to moi rodzice maja taki po mnie:) i wlasnie tam sie robilo odbitki stopek raczek 1 wloski byly itd:):) Pamiatka fantastyczna!!!!!!

reklama
Witam. Tak przegląam to forum i zauważyłam że a+t+? ma ponad 2000 postów. Szok. Ile to czasu zajmuje. Pewnie siedzi przez ciążę w domku i sobie pisze. Pozdrowionka i wytrwałośći w pisaniu. potem zgłosimy Cię do księgi Guinnessa.

heh to nie tak duzo przeciez...pozatym niektore z nas siedza tu juz od momentu staran to postow sie narobilo:)

hehe Lilith ma 4800 :)
ja mam od końca grudnia ponad 500 :)
O właśnie mi się takie albumy podobają papierowe, że sie tak wyraże . A ten Agsuia jest śliczny, taki elegancki a nie takie jak sa w sklepach czasami (wieś ytańczy i spiewa). Ale ja też liczę że może dostanie na prezent taki albumik :)
Ja np. lubię zdjęcia elektroniczne ale uważam że zakładanie dziecku jego własnej strony internetowej ze zdjęciami jest lekką przesadą, ale to jest moje zdanie i niech kazdy robi co chce i co uwaza za stosowne. Mi sie to po prostu nie podoba a komuś moze podobac.
Ja uwielbiam oglądać albumy ze zdjęciami, ma to jakąś taka magię w sobie, pozwala się przenieść w tamten czas kiedy zdjęcie był robione, starsznie to lubię...... A elektroniczne zdjęcia. No cóź, trzebna nadążać ze się tak wyrażę za duchem czasu :)

Balbinka pisze:
Hej dziewuchy! Jestem tu nowa. Pochodze z Bobowa (koło Starogardu Gd., jest może ktoś ze Starogardu?)
Witaj Balbinka - ja jestem ze Starogardu, tzn stamtad pochodze, bo od prawie 4 lat mieszkam w Gdansku z mezem, ale bywamy tam u naszych rodzicow itd...
Nie wiem jeszcze co napisalas na innych tematach, ale opisz siebie w "Cos o nas" - milo bedzie poczytac nowa historie :) No i podaj wiecej swoich danych jesli masz ochote - dopisze Cie do listy. Na razie dopisuje to co podalas...
Jesli chodzi o ilosc postow, to ja jestem na forum od samego poczatku ciazy i niestety ciaza przebiega z problemami, wiec prawie caly czas leze w domciu i w zwiazku tym pisze sobie duzo. Poza tym 2000 to niest jest az tak duzo ;) Wlasnie Lilith ma wiecej, bo pisala jeszcze w czasie staran o dzidzie. Wiele dziewczyn tu pisze tak duzo :) czego i Tobie zyczymy, bo to super forum.

Hej. Napisze coś o sobie kiedy indziej, bo teraz mam rzadko dostęp do internetu. Mam nadzieje że nie urodzę do tego czasu. pozdrawiam

reklama
A ja się pożalę wam na moich sąsiadów ( tych z dołu - nie z boku)
Otóż jest to młode małżeństwo, którym wszystko przeszkadza. Kiedyś się złościli, że im pralka po 20:00 pierze ( nasza), że Ania za głośno krzyczy itp.
Wczoraj jak wróciliśmy od teściów z obiadku i kościoła ( nie było nas 4 godziny) to zastaliśmy karteczkę na drzwiach " uciszcie tego psa !" - to co ja mam mu zrobić - podiąć krtań żeby sobie nie szczekał, wiązać mu pysk, żeby nie otworzył i nie wydał głosu.
Nie rozumiem ich tym bardziej, że przed ósmą już byliśmy w domu ( a więc nikt raczej nie spał) a pies nasz tylko szczeka jak ktoś się kręci pod drzwiami a tak to sobie cały czas śpi.
Nie rozumiem skąd w ludziach ( młodych) tyle złości i braku tolerancji i zrozumienia dla drugiej osoby.
Pewne czynniki hałasogenne po godz 20:00 tj. pralka i Ania to możemy wyeleminować - wystarczy peanie włączyć wczesniej lub Ani zwrócić uwagę, ale pies ... i jak nas nie ma w domu? - nie mamy juz na to wpływu.
Wygadałam sie wam, bo jestem tym oburzona, ale mam na tyle taktu, że nie będe się z nimi kłóciła ( nie chcę wprowadzać niepotrzebnych scysji sąsiedzkich) - bo po co.

Do góry