reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
co wy z tą burzą powariowałyście ja noe chce rzednej więcej burzy
koniec bo sie boje i tylko straty są przez nie niech pada ale bez efektów :mad:

co do karuaeli tez mam tą z fiszera i nie jestem z niej zadowolona jak dla mnie to porazka pierwszej wody.
jak przykręce z boku do łuzka to robi sie problem z połoaeniem małej trzeba kąbinować,
było by cudoi jak by mozna ją okręcac na boki
a nie w dól no i baterie nie wiem jak u was u mnie wytrzymały tylko tydzien a 50dych na nie poszło.
mąz bedzie na akumulator do sieci przerabial.

Gunia, jestem z Chrzanowa, ale rodzilam w Krakowie więc Weroniczka jest krakuską ;).

A u mnie też wczoraj była piękna burza, próbowaliśmy zrobić zdjęcia, ale udało nam się uchwycić tylko jedną błyskawicę :(.

Witam po przerwie. Nie wiem gdzie sie przywitac, wiec tu napisze hihi.
Jestem po sesji (tzn jeszcze jeden wpis /mam nadzieje,ze tylko wpis bez dopytki/). Dzis zdalam ostatni w sesji egzamin. Teraz zostaly mi jeszcze 3 egzamy i (bagatela!!) 12 wejsciowek hihi, ale to spokojnie w wakacje moge sobie zdawac wg wlasnych terminow, wiec szajba zaliczeniowa sie skonczyla. Ostatnie 2 noce spalam po 4 godziny, oczywiscie z przerwa w srodku na karmienie.
Przez caly ten stres praktycznie stracilam mleko - strasznie mi zle z tego powodu. Od jutra postanowilam zrobic mega akcje pt. "Wielki powrot mleka" - bede co 2-3 h odciagac, duzo jesc, pic, popijac herbatki laktacyjne, no i sie w koncu nie stresowac i wysypiac.
Mam nadzieje, ze wreszcie bede mogla znow sie u Was poudzielac, tylko wybaczcie, bo zaleglosci chyba mi sie nie uda nadrobic :( Zaraz klade sie spac, bo glowa boli, oczy odmawiaja posluszenstwa...
Buzka!

Julienx - Antos wygladal super, zreszta jak Wy wszyscy na ostatnim zdjeciu!

reklama
Dla wszystkich zrelaksowanych inaczej:

Bramkarz reprezentacji Kolumbii, Luis Enrique Martinez wchodzi do kuchni, gdzie siedzi jego żona, która mówi:
- Cześć kochanie. Ile przegraliście z Polakami?
- Wygraliśmy 2:1
- Jasne. Może jeszcze mi powiesz, że strzeliłeś bramkę?

....................................................................................................................................................................................................................................

Na pustyni wycieńczony wędrowiec znalazł butelkę. Uradowany odkorkował ją. Nie było w niej wody, ale za to wyskoczył dżin.
- Powiedz, czego chcesz, a spełnię każde twoje życzenie - zaproponował.
- Chcę do domu, do Chicago.
Dżin wziął wędrowca za rękę i zaczyna prowadzić go po pustyni.
- Ale ja chcę szybko! - protestuje wędrowiec.
- No to biegnijmy!

Do góry