reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

juz po, mlody spi dalej, nawet sie nie obudzil :) zauwazylam ze on ma taki dosc staly rytm dnia, jedna przerwa dluzsza ok. godz. 10-11 do 13-15 a potem juz takie krociutkie przerwy miedzy wrzaskami :) dobrze ze chociaz ta jedna przerwa jest dluga i do przewidzenia.

reklama
U mnie już chyba limit wizyt się wyczerpał. kolejna chyba dopiero w styczniu, kiedy przyjdzie ksiądz po kolędzie ;D ;D ;D

Też nie lubię. Zazwyczaj wyglądam jak uboga krewna, bo u mnie nikt się nie zapowiada (oprócz księdza, oczywiście) :-)

Do kiosku podbiega rozemocjonowany facet:
- Szybko, moją teściową pokąsały osy, cały rój!
- Ale nie mamy żadnej maści, ani...
- Chrzanić maści! Film do aparatu, szybko!

Chuck Norris potrafi w FIFA 2006 strzelić gola Rasiakiem

Dlaczego blondynka zbiera butelki w wiezieniu??
Bo chce wyjść za kaucją

Dlaczego blondynka leży z nosem w trawie??
bo pasie kozy.

reklama
tom się posiurała hahahahahahaha...te kozy the best...muszę ężulkowi poslac,niehaj ma rozrywkę w pracy:)ooooo beksa mi wstała...
kate to skad jest Twój mąż,że po arabsku sprecha???

Do góry