reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
O kurcze aaaaaaaleee czytania hih
Ja tak dalej bedziemy ie rokrecc kupie 5 model wozka hih.
Mnie jakos neci troche ostatnio tez pluto...Ale ja mam na szczescie jeszcze czas.Narazie tupie nogami iczekam az bede uzywac buzza i slalomka.Stoja rozlozone i ciagle na nie patrze hih
Ide w koncu cos zrobic bo jak narazie siedze z lapkiem na kanapie i sie lenie.Wpadne za godzine moze bedzie z kim pogadac.
Ostatnio w sklepie widzialam panienke z tym wozkiem.Powiem wam ze nawet mi sie spodobal,zrobil male wrazenie.
WÓZEK SPAC. ABC DESIGN 3TEC PROMOCJA BEZ GONDOLI (871170761) - Aukcje internetowe Allegro

Gastone ja go kiedys pokazywalam moja koleznka ktora mieszka w Brukseli Go ma i jest z niego zagowolona ... fajnie bo ma dwie raczki w jednym wozku...
Czasem mi w buzzie barkuje tej 2 raczki zeby powiesic torby z zakupami ;-)
jeszcze chilka i bedziesz smigac z babikiem na spacery... zobacz jak czas lecji dopiero co czekalam na buzza a juz Fi ma 10 m-cy :szok::szok::szok:
a pluto jest b.ładny

musze sprawdzic czy sa juz foty od Pawiki

Z tego co wiem to Pawimi mialam bugaboo ale niedawno go sprzedala. :blink:

Dziewczyny mam pytanie do tych kture uzywaja butelek Tommee Tippee. Jestescie zadowolone? U nas maja sie pojawic 1/18 w babies r us. Predzej tych butelek tutaj nie bylo. I zastanawaim sie nad nimi. Z malym uzywalam dr.Browns i avent. A teraz chcialam inne wyprubowac.

Z tego co wiem to Pawimi mialam bugaboo ale niedawno go sprzedala. :blink:

Dziewczyny mam pytanie do tych kture uzywaja butelek Tommee Tippee. Jestescie zadowolone? U nas maja sie pojawic 1/18 w babies r us. Predzej tych butelek tutaj nie bylo. I zastanawaim sie nad nimi. Z malym uzywalam dr.Browns i avent. A teraz chcialam inne wyprubowac.

Ja uzywam TT i jestem z nich bardzo zadowolona.
Polecam!! Maja juz BPA free i nowa podziałke czarna ze widac dobrze jak sie w nocy robi sie butle :-D do tego maja nowe kolorki roz i niebieski:-)
Aventu nigdy nie uzywalam , ale za to Sofik moja na Nuk wychowana...

Dzieki! Chyba kupie dwie a jak mi nie przypasuja to wruce do dr.brown :-)

ja slyszalam ze Dr.Brown jest Ok ,ale nigdy Go nie kupilam... ale TT mi akurat pasuja, ale np: smoczki mam z Nuk bo maly z TT niechcial...

Mam problem z niekapkiem bo maly z TT niechce:baffled: , kupilam mu kubeczek z dziubkiem ale wszytko zalane jak pije:baffled:
Mysle czy nie kupic niekapla z AVENT - wiem ze Sofik z niego ładnie piła...

Bo On bardzo malo pije:-(

Wlasnie Eve ile Ada pije soczków lub herbatek ??

Dusia jeszcze miesiac... albo mniej... fajnie...

haha no tak, Bugaboo miala i go przypadkiem sprzedala...pamietacie? facet samolotem prywatnym po niego przylecial :-) nie tak dawno jakos jesienia chyba, a dalej ma Bugaboo Bee, ten mniejszy jendoczesciowy wozeczek na ktorego kupilam budke i materacyk w turkusowym moro...
Roxy - bugaboo rewelacyjny wozek i dzis zaluje ze go tak impulsywnie sprzedalam. Najchetniej pozbylabym sie Buzza ale go nikt chlip, chlip nie chce!!!

Ja powiem szczerze ze mnie sie nigdy Bugaboo nie podobalo.Ale powiem szczerze ze ostatnio sie zaczelam do niego przekonywac.Wiele fajnych rzeczy mozna do niego dokupic,zmienic kolor budki,czy czegokolwiek.A buzz jest taki nie naruszalny.Tylko siedziska mozna zmieniac..
No i nie slyszlama raczej opinii negatywnych.Czasem zaluje ze wlasnie jego nie kupilam..ale co po ptokach.Mam buzza.

reklama
jak sie urodzil moj prawie 7-mio latek i pojawily sie u nas Bugaboo, to zaprzysieglam sobie ze nigdy nie kupie takiego pokracznego bezgustownego wozka hahaha, no coz....5 lat pozniej stalam sie przeszczesliwa posiadaczka i jednego zlego slowa nie moge na ten wozek powiedziec!!! A na Buzza mam cala mase negatywow chociaz kupilam go ze szczerej milosci hehe...ktora w miare uzytkowania wyblakla do poziomu zero a Bugaboo pozostanie w moim sercu na stale. Przy kolejnym dziecko NAPEWNO kupie jakis aktualny model Bugaboo natomiast Buzza nigdy...

Do góry