reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wyslij go na 2 dni do mnie to go przeszkolenie, wroci nie do poznania hahaha :-D moj nie pisnie ani jednego slowka na temat moich wozkow, nawet juz nie pyta....haha

powiem ci tak...ten BJ ma 16 roznych kombinacji jak ustawic siedziska, gondolke, foteliki a P&T ma chyba 3?? No ale jak wolicie P&T to ja cicho siedze haha :-D

to wasi bedni mezowie pracuja w soboty tez?? no to nie dziwota ze ciezko z tymi dzieciakami tak caly tydzien wyrobic...
Moj kochana zwlaszcza w soboty - slubiki..

Ja jak bym miala wybierac z dwoch wybralabym ten.Jest jak dla mnie swietny.Pamietasz pawimi ja sie tez zasnawnawialam nad P&T ale w koncu kupilam slaloma.Ale jakbym miala wybierac dla dwojki ten o wiele bardziej mi sie podoba.Wydaje mi sie bardziej funkcjonalny.Wiecej kombinacji ma i wogole o wiele wiele fajniejszy jak dla mnie.a jak ajest jego cena??
a i dodam jeszcze ze w P&T wciaz mi sie nie podoba jesli chodzi o drugie dziecie, w dodatku to mniejsze ze ono jakby w kosztkuna zakupy lezalo.Dla mnie takie biednutkie jest.Nie wyobrazam sobie jednak tego.Kazdy ma inny gust.Dla mnie jesli chodzi o podwojna werje P&T odpadl by.Jednak podobal mi sie jako pojedynczy.

Ostatnia edycja:
wyslij go na 2 dni do mnie to go przeszkolenie, wroci nie do poznania hahaha :-D moj nie pisnie ani jednego slowka na temat moich wozkow, nawet juz nie pyta....haha

Hahahahahahahahahaha... Chyba o tym pomyślę ;-);-);-). Wiecie Kobitki, mamy jeszcze troszkę czasu do namysłu, ale się rozglądam juz co i jak, bo trza się finansowo i tak i tak przygotować! Widzę cena w dolarkach, a jak to się przekłada na euro, Gastone, obliczałaś może?

To jest cena za pojedynczy tylko? No to podejrzewam ze cenowo podobnie wyjdzie jak i candy.No a co do P&T to jeszcze jedna rzecz mi sie tam niepodoba jesli chodzi o ta dostawke sla drugiego bobo.Brak daszka.Tak ciezko bylo go zrobic?

To jest cena za pojedynczy tylko? No to podejrzewam ze cenowo podobnie wyjdzie jak i candy.No a co do P&T to jeszcze jedna rzecz mi sie tam niepodoba jesli chodzi o ta dostawke sla drugiego bobo.Brak daszka.Tak ciezko bylo go zrobic?

Oj, zgodzę się z Tobą! Taki trochę niedopracowany jest ten wózek, ale jak widzę najtańsza opcja, więc chyba na nim poprzestaniemy :sorry2:... Mam taka cichą nadzieję, że jak już Maleństwo dobije do 6 misięcy to Oliwia już nie będzie chciała jeździć w wózku i przesiądziemy się do spacerówki pojedynczej, a P&T sprzedamy! I rzadne z dzieci w koszyku nie będzie siedziało, może... Ja pierdziu, jaki to jest ciężki wybór, no... No i nie ma wózków idealnych...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja wkleilam dwa linki , w jednym cenka podstawowa za pojedynczy a w drugim sa ceny za dodatki, drugie siedzisko $159 ;-)
A o ten daszek w P&T wiele matek pomstowalo wiec cos w tym musi byc. No nic, mi raczej na 100% nie bedzie dane kupowac wozka dla dwojki chyba ze jakims cudem to ostatnie to blizniaki sie trafia :szok: wiec pozostanie mi tylko poogladanie sobie co ciekawszych modeli :cool2:
Sluchajcie polamie mi tego zappa moj slubny czy nie? bo ja tu umieram aaaaaaaaaaaaaaaaa

Do góry