reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wystawilam go za $250 do negocjacji i baba zaraz sie zglosila ze go chce...no ale pozniej kazala sobie fotki przesylac w ta i spowrotem, i w koncu sie nie zjawila go odebrac, mysle ze to przed samymi swietami bylo i albo za duzo kasy wydala albo czasu nie miala, moze cos innego po drodze na wyprzedazy znalazla i zamilkla a mi sie juz drugi raz nie chcialo go wystawiac. A po co ci drugi buzz?? :-D

Ostatnia edycja:
oj kochana za przesylke to nie wiem bo tyle to zaplacilam za baby joggera ale to lotnicza ktora tam troszke ponad tydzien idzie, a normalna morska ktora idzie okolo 4-5 tygodni jest duuuzo tansza. Musialabym sprawdzic wage po spakowaniu.

to wasi bedni mezowie pracuja w soboty tez?? no to nie dziwota ze ciezko z tymi dzieciakami tak caly tydzien wyrobic...

Witam się z Wami tutaj :tak:! Kurczaki, nie daje rady z doczytaniem OZ normalnie :szok::szok::szok:, czasu mi brak... Mogę czasem i tu do Was zaglądać? Toszkę mniej do czytania no i lektura bardzo przyjemna, bo o wózkach mówicie ;-)... A właśnie a'propo wózków, znacie może jakieś opinie, może nawet z autopsji :blink:, na temat Phil&Teds Classic, Sport i Dash? Bo zastanawiamy się z wężem nad którymś z tych modeli dla naszej dwójeczki no i mamy dylemat... W ogóle ciężko nam idzie z decycją, bo nigdy nie gustowaliśmy w pojazdach o trzech kołach, ale teraz musieliśmy nie co zmienić punkt widzenia no i uważamy, że, w naszej sytuacji, będzie to najlepsze rozwiązanie... Generalnie postawiliśmy na P&T Sport! Ale zagmatwałam :-p:zawstydzona/y:... Pomożecie?

wyslalam meza na zakupy do galerii z malym i teraz sie wrocil bo przeciez bez wozka pojechal haha, jak on to sobie wyobrazal to nie wiem z naszym zwariowanym dzieciem ktore biega jak opentane, dalam mu zappa bo on ma maly samochod toyote camry a teraz sie boje czy mi go nie polamie bo ten zapp sie tak specyficznie sklada i rozklada :] wiec siedze i mysle czy mi chlop mojego ukochanego zappiczka nie usmierci bo chyba do rekoczynow dojdzie hahaha

krycha na twoim miejscu obstawialabym za Dash jesli juz P&T ma byc...a jesli nie to polecam Baby Jogger ten nowiutki podwojny badz ten za ktorym nasza Dusia od dlugiego czasu z wytesknieniem patrzy I'candy :-) Pojawily sie u nas w sklepach wlasnie przedczoraj ale u was tam na wyspach juz sa dawno...

reklama
krycha na twoim miejscu obstawialabym za Dash jesli juz P&T ma byc...a jesli nie to polecam Baby Jogger ten nowiutki podwojny badz ten za ktorym nasza Dusia od dlugiego czasu z wytesknieniem patrzy I'candy :-) Pojawily sie u nas w sklepach wlasnie przedczoraj ale u was tam na wyspach juz sa dawno...

Hm... Baby Joggera nie znam w ogóle, a I'candy są za drogie. Zapomniałam wspomnieć o budżecie :zawstydzona/y: nie jest najwększy. Mój wąz i tak jęczy jak rozmawiamy o P&T :dry::-D:-D! Dzięki Pawimi, przyglądniemy się temu Dash'owi :tak:

Do góry