reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Podzielam opinie Pawimi , ale nie może być to wózek jako jeden w domu :)
No wlasnie to ma byc jako drugi :tak: ....typowo na szybki wypad do miasta ktory ma byc lekki i zajmowac malo miejsca. Troche ubolewalam nad nie rozkladanym oparciem ale w zasadzie nie wychodze jak Nico idzie spac tylko dopiero wtedy kiedy sie juz wyspi wiec chyba nie bedzie mi to przeszkadzac. A na spacery mamy wygodna Mure wiec decyduje sie na Zappa:tak:...ja z kolei chcialam innegi niz ty dlatego myslalam o Zappie 4 kolowym ale niestety nie moge tu nigdzie znalezc wiec pozostaje 3 kolowy :-D

reklama
ja mam maclarena XT , woże w nim małego odkąd skończył 6 miesięcy , jest mu w nim bardzo wygodnie . pałąk dokupiłam uniwersalny , Szymek lubi się o niego opierac jak siedzi więc u mnie się przydaje .. czasami tez go gryzie :-D ja kupiła maclarena jak jeszcze kosztowały ok 800zł . bo teraz to już przegieli z cenką. ale myślę że w quest spokojnie możesz dziecie wsadzić
Nas nastraszył facet w sklepie że jak dokupimy pałąk uniwersalny to mogą nam nie uznać gwarancji wózka, jesli w razie zepsucia czegoś innego zobacza ryski po dopinanym pałąku uniwersalnym:baffled: o ile w ogóle by sie zepsuł... :baffled: ale z moim szcześciem:baffled:

ja tak nie do konca wiem po co ten...palak jest, mam wozki rozne z i bez, u nas koniecznoscia sa pasy 5-cio punktowe wiec palak nie spelnia ochronnej roli. Mysle ze nie ma problemow z uzyciem spacerowki dla prawie pol rocznej dzidzi, mieszkam w kraju gdzie spacerowki uzywaja od urodzenia, nikt sie nie bawi w gondole czy jakies tam glebokie wozki jak w Europie. Pytalas jeszcze o Chicco..no wiec z Chicco sobie daj spokoj podobnie jak z Graco, a polecic moge ci jeszcze Peg Perego Arie - wozek brzydki ale....bardzo lekki, sprawny, z ogomnym koszem na zakupy i wielkim wygodnym siedziskiem ktore rozklada sie prawie na plasko bo i rewelacyjna buda do samej tacki :) Mam, nic specjalnego wizulanie, ale pojazd jest super!

Peg Perego też dziś oglądaliśmy:tak: wózek faktycznie ma świetną budkę:-) u nas na allegro ich nie ma, (tylko własnie z USA sprowadzane) ale po sklepach internetowych poszukam:tak:. Faktycznie design jest taki sobie ale w sklepie lekkosc mimo wiekszych gabarytów jest niesamowita-ogladałam inny podobny bardzo model:tak:siedzisko tez spore..
Tylko że Aria nie składa się w parasolke:-:)-:)-(
Icoo Pluto jest super ale cena najmniej znalazłam jak na razie 999-1089:-( aleee moze.. choć wolę jego niż Maclarena:-):-):-)
Mąz sie smieje ze mnie, :sorry2: bo od pół dnia siedzę nad wózkami non stop:sorry2:

Hehe.. Eve będzie się ze mnie śmiała ale trochę podłapałam bakcyla wózkowego:zawstydzona/y: az mi wstyd bo wcześniej myślałam że kazdym wózkiem można się zadowolic:zawstydzona/y: to na marcówkach pisałyśmy z Eve:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
to sprowadzane z usa to prostsza wersja classico bez okrycia na nozki i folii przeciwdeszczowej, ja kupilam europejska haha:)

hahaha z europy:-D:-D:-D dobre dobre:-D
Pawimi a z ciekawości zapytam ile miałas wózkó przy swojej trójeczce??:sorry2:
a ja oglądałam dziś Pliko p3 z peg perego, ta parasolka idealna, choc cena juz jak MC a nawet wieksza

a tego nie powiem :)) duzo haha, az sama nie moge za bardzo zliczyc. ...duzo i dobrych wozkow, nie Graco haha:)Obecnie mam to pluto, quinny buzz(moja porazka aaaaaaaa), quinny zapp (tez z europy sciagniety), silver cross dazzle, bugaboo bee, peg perego arie, bumleride indie (taki tutejszy jogger) i baby jogger, a dwa tygodnie temu sprzedalam po raz pierwszy w zyciu wozek bugaboo frog :) ktorego teraz mi oczywiscie szkoda haha!

reklama
kurcze na rowery mielismy jechac i cos sie mezulkowi odechcialo po tym tenisie, mowi ze sie zmeczyl ...ach gdziez ta kondycja...

Do góry