beakta
Mammy of boys & girl
No wlasnie to ma byc jako drugiPodzielam opinie Pawimi , ale nie może być to wózek jako jeden w domu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie to ma byc jako drugiPodzielam opinie Pawimi , ale nie może być to wózek jako jeden w domu![]()
Nas nastraszył facet w sklepie że jak dokupimy pałąk uniwersalny to mogą nam nie uznać gwarancji wózka, jesli w razie zepsucia czegoś innego zobacza ryski po dopinanym pałąku uniwersalnymja mam maclarena XT , woże w nim małego odkąd skończył 6 miesięcy , jest mu w nim bardzo wygodnie . pałąk dokupiłam uniwersalny , Szymek lubi się o niego opierac jak siedzi więc u mnie się przydaje .. czasami tez go gryzieja kupiła maclarena jak jeszcze kosztowały ok 800zł . bo teraz to już przegieli z cenką. ale myślę że w quest spokojnie możesz dziecie wsadzić