reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Dziewczyny, co powiecie o takim spiworku do mojego Jane.ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro Firmowy kosztuje prawie 400 zł to strasznie dużo.
Fajny, i fajnie ze mozna go urzyc tez do fotelika.
Gastone- gdzie jesteś ??:-D
Jeestem.Przyznam sie sie wam ze ostatnio jako mi sienie chce siedziec na bb.Malo ostatnio sie udzielam 2,3 posty i papa.ale spoko dziewuszki, zmieni sie to napewno.Poczatek jesieni wiec jakies doly mnie lapia.
Też się nad nim zastanawiałam i pewnie bym go kupiła ale trafił mi się Quinny niebieski w idealnym stanie i za rozsądną cenę - 70 zł to go kupiłam :-)

A jeżeli chodzi o udzielanie się na forum, to ja regularnie czytam, ale jeśli mowa o wózkach to się nie wtrącam, bo niewiele mam do powiedzenia w tej kwestii :zawstydzona/y:
a co będę wam o codziennych pierdołach pisać? Sam temat forum mówi - plotki wózkowo.... ;-)

no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :-:)-:)-:)-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Bidulka, nie martw sie bedzie dobrze.

A spiworki sa tutaj www.PUPABAG.com

reklama
no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :-:)-:)-:)-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Nie czytaj tego bo to tylko doła można złapac , napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz :tak::tak:

a mnie dzis napewno nie bedzie, mam bardzo wazna prezentacje i dopiero wpadne poznym popoludniem ale wy juz spac bedziecie....

hej dziewczyny!!!
mój buzz jeszcze nadal w sprzedaży, ale myslę co kupię jak go już nie będzie, sama juz nie wiem, myslałam o mutsy 4rider ale nie podoba mi sie siedzisko spacerówki a szczególnie budka, ładniejsze jest w mutsy slider ale znowu kubełkowe:eek: potrzebuje wózka na pompowanych kołach, który sprawdzi sie w każdym terenie, mam do miasta 2 km duzo chodzę , POMÓŻCIE MOZE WY MI COŚ DORADZICIE:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
hej laseczki!ja od wczoraj wieczorkiem bez kompa bo sie gad zepsol ale m juz jako tako go naprawil wiec jestem:-)

ja wiem że kupujesz od koleżanki i wiem że te buzzy drogie są tylko chciałam wiedzieć po ile są u was wy macie tam we Wrocławiu dużo sklepów ale 3 tys to faktycznie... ja chcę nowy wózek w kolorze RACCOON i znalazłam razem zgondolą i tymi 2 siedziskami za 2400. pozdr
wiesz co ja w jednej hurtowni dzieciecej widzialam pare dni temu buzza z tej kolekcji co Cie interesuje sama spacerowka z dwoma kolorkami za 1699zl wiec niby jakas przeecena...
w koncu...chociaz jedna!

Gadaj tu jak sie czujesz?
czuje sie raz lepiej raz gorzej..wczoraj gorzej dzis lepiej:-)juz tak za miesiac chcialabym urodzic!!
u mnie spiworki niepopularne sa bo taki zimny wychow stosowany jest, zreszta wiekszosc zycia w samochodzie sie spedza wiec nie ma takiej potrzeby.
ja tez juz chcialam polowac na spiworek quinny ale uswiadomilam sobie ze przeciez ta zima bedzie w gondoli a wiosna do spacerowki kocyk starczy dopiero na nastepna jesien sobie spiworek kupie..tzn bede polowac na niego w okolice maja zeby taniej kupic:-)

nie czytaj za duzo co pisza na necie bo moze niepotrzebnie sie denerwujesz!!bedzie dobrze!!

Patrzcie co buzzomaniaczka znalazla na allegro LIMITOWANA WERSJA QUINNY BUZZ.OGRANICZONA ILOŚĆ! (753680019) - Aukcje internetowe Allegro wczesniej ich nie widzialam w Polsce w sprzedazy:-)

gie-oska - miło mi było Was pozanć :tak:

Ja do tego śpiworka to nadal nie wiem jaki kupię, jak narzie na promocje jane się nie zapowiada bo przeciez idzie zima. Kupię więc chyba jakiś no name a na przyszła zimę to może i wózek wymienię :-D (dobrze że mnie mój M nie słyszy)

Cudny ten buzz, no przepiękny, już go kiedyś na stronie widziałam, ale nie sądziłam, że będzie można go kupić u nas.

Kocyki też mają śliczne, pamiętam że Sofik coś takiego chciała, tylko ta cena :eek:
PRZEPIĘKNE KOCYKI BAWEŁNIANE, DZIANE, POLAROWE! (750135101) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie tez podoba..ja go widzialam na filmiku i kolorki ma boskie:-)co do kocyka to tez sliczny jest..ja namowie ciotke zeby zrobila taki wlasnoreczne:-)
gie-oska - miło mi było Was pozanć :tak:

Ja do tego śpiworka to nadal nie wiem jaki kupię, jak narzie na promocje jane się nie zapowiada bo przeciez idzie zima. Kupię więc chyba jakiś no name a na przyszła zimę to może i wózek wymienię :-D (dobrze że mnie mój M nie słyszy)

Ewelina nam rowniez bylo milo Was poznac:-)szkoda ze Ada akurat spala bo Maja ciage sie pytala o ta mala dziewczynke gdzie jest:-)Wozek juz stoi rozlozony w pokoju hehe:-)aha moj m zapomnial spytac jak robiliscie te listki na scianie?/czy tylko przez szablon czy to moze jest tynk strukturalny??
co do spiworkow to ja dla Mai mialam grapi mega cieply i tani Jesienny SPIWOREK DO WOZKA Grapi BASIC membrana (742364202) - Aukcje internetowe Allegro tez kupiony u nas w baby maxxie na psarach!!polecam tylko kolorek bezowy:-)i w srodku ma polarek:-)

dziewczyny jak sie pewnie domyslacie juz mam buzzika w domku:-)teraz czekamy na nowego wlasciciela tylko:-)az mi sie humor poprawil:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry