Dusiakochanie ....tam byla reklama na bezczelnego ktora do admina zglosilam i ja usunalCzy o mnie ci chodzilo z tym wcinaniem sie?

Widze goska ze juz buzzika masz, czyli marzenie two spelnione haha!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dusiakochanie ....tam byla reklama na bezczelnego ktora do admina zglosilam i ja usunalCzy o mnie ci chodzilo z tym wcinaniem sie?
Widze goska ze juz buzzika masz, czyli marzenie two spelnione haha!
no to fajnie, gorzej jak dziecko nie moze sie przyzwyczaic do tego typu instytucji to wtedy masakra.W pracy ok, myślę że się już przyzwyczaiłam a Ada mi to ułatwiła bo dobrze znosi żłobek![]()
a kawke tez wypilyscie?no i jak tam w pracy Eve? Przyzwyczilas sie juz?
Kawki nie wypili my bo jak zwykle sie spieszyliKawki niestety nie chcieli, choć proponowałam, ale remont mają w domu i sie spieszyli.
wlasnie to samo chcialam zapytac, gdzie pani eve pracuje? a u nas dzis bardzo slonecznie ale mialo byc upalnie a nie jest:-( chyba jednak jesien nadeszla.Kawki nie wypili my bo jak zwykle sie spieszyli...moj m wpadl tylko do domu zjadl sniadanie i tyle go przez caly dzien widzialam:-(i tak jest od jakiegos czasu:-(praca-obiad-remont mieszkania-powrot do domu na noc:-
-
-
-(
Eve a TY gdzie pracujesz??
czyli pani kadrowa:-)W kadrach :-)