reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

witam, a u nas wczoraj w nocy bylo tornado warning:szok:
ostatni raz mielismy w 2005 roku chyba jakos tak wczesna wiosna. Masakra, dzisiaj jest okropny wiatr, pelno lisci wszedzie, dobrze ze chociaz slonecznie.
kurcze az strach mnie oblecial...
Piękny wózek :) Kurde Ty już za chwilkę rodzisz ale ten czas leci :szok: Dawaj foto brzuszka :tak:

nom ja juz na wylocie hehe...chcialabym za miesiac miec synka u siebie...nie znacie jakichs sposobow na wywolanie porodu??ok 18.10wybieram sie do ginka i to bedzie 37tc wiec juz moge rodzic...juz plecy mnie tak bola w nocy ze masakra..poza tym noce mam nieprzespane nie wiem czemu:-(dla synka nic oprocz ciuszkow,wozka i lozeczka nie mam ale za miesiac chce juz rodzic:-)

Ania specjalnie dla Ciebie ja z soboty:-)moje wydanie w wersji xxl:-)sciana oberwana i popisana przez moja pierwsza pocieche:-)

Załączniki

• P1150185.jpg
    P1150185.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 41
  • P1150186.jpg
    P1150186.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 44
  • P1150187.jpg
    P1150187.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Dziewuszki melduje sie spowrotem.spedzilam fantastyczny weekend , wrocilam wczoraj wiecorkiem.Pogode mielismy fajnutka,zwiedzilismy sobie polowe hrabstwa Kerry.Piknie tam.Gory, jeziora,ocean ..wszystko w jednym.Hmm sa tacy co mowia - jeden dzien i zobaczysz wszystko.Bzdura, ile razy tam bylam ledwo liznelam i juz treba bylo wracac.Teraz bylismy na weekend i tez nie zwiedzilismy wszytskiego.
Max troche dal nam popalic swoimi fochami ale i tak bylo milo.

Gie-oska gratuluje buzza.w koncu nie bedziesz marudzic hiih
Brzuszek mas przecudowny, wogole zazdroszcze figurki....ech..
Monika gondolka widze ju na wykonczeniu , Tymek duzy chlopak!

Wow, wyglądasz jakbyś była w 6 - 7 m-cu a nie przy końcówce, malutki ten twój brzuszek, super :tak:
A ile przytyłaś?
juz przytylam 11kg:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::cool2::cool2::cool2:
Monika ile Cie trzymali w szpitalu jak Tymka urodzilas??
Dziewuszki melduje sie spowrotem.spedzilam fantastyczny weekend , wrocilam wczoraj wiecorkiem.Pogode mielismy fajnutka,zwiedzilismy sobie polowe hrabstwa Kerry.Piknie tam.Gory, jeziora,ocean ..wszystko w jednym.Hmm sa tacy co mowia - jeden dzien i zobaczysz wszystko.Bzdura, ile razy tam bylam ledwo liznelam i juz treba bylo wracac.Teraz bylismy na weekend i tez nie zwiedzilismy wszytskiego.
Max troche dal nam popalic swoimi fochami ale i tak bylo milo.

Gie-oska gratuluje buzza.w koncu nie bedziesz marudzic hiih
Brzuszek mas przecudowny, wogole zazdroszcze figurki....ech..
Monika gondolka widze ju na wykonczeniu , Tymek duzy chlopak!

super ze wakacje sie udaly:-)mam buzzza ale nie martw sie juz sobie znalazlam nastepny powod do marudzenia chce sie rozpakowac za max miesiac hhe i czekm na przepisy:-)figurki nie ma co zazdroscic bom gruba:cool::cool::cool::cool:

juz przytylam 11kg:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::cool2::cool2::cool2:
Monika ile Cie trzymali w szpitalu jak Tymka urodzilas??

super ze wakacje sie udaly:-)mam buzzza ale nie martw sie juz sobie znalazlam nastepny powod do marudzenia chce sie rozpakowac za max miesiac hhe i czekm na przepisy:-)figurki nie ma co zazdroscic bom gruba:cool::cool::cool::cool:

Jasne :-p gruba, ciekawe gdzie?

Ja rodziłam w środę wieczorem, a w niedzielę mnie wypisali, tylko że ja po cesarce. W sumie ja się tak dobrze czułam, że już na drugi dzień mogłam wychodzić :cool2: tylko 2 dni po porodzie strasznie mnie głowa bolała od znieczulenia, ale to potwornie - nic nie pomagało, żaden ketonal ani inne środki. I dziwne, że jak tylko się położyłam to przestawało boleć, ale pielęgniarki mówiły, że czsem tak jest,że boli w pozycji pionowej :confused2::confused2::confused2:

Ja niestety nie dam ci żadnego przepisu na przyśpieszenie :-(, bo sama rodziłam 2 dni po terminie i to miałam wywoływany. Niby piszą o różnych sposobach jak sex, chodzenie po chodach czy sprzątanie ale ja nie wiem czy to coś pomaga, może... :eek::eek::eek:
i też pamiętam, że spać nie mogłam, ale nic mnie nie bolało, tak po prostu. Budziłam się co noc np o 1 czasami o 3-4 i nie mogłam zasnąć, na początku to próbowałam, kręciłam się z boku na bok, ale później doszłam do wniosku, że to nie ma sensu i albo oglądałam tv albo czytałam, męczące to było strasznie. Mój mąż musiał przenieść się do innego pokoju :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
a ja się tak cieszę, ze znów mogę spac na brzuchu!!!!! :-):-):-):-)

Gie-oska brzuszek masz jak ja w 6 m-cu, ja miałam balon ogromny, jak mnie znajomi odwiedzali w 9 m-cu to sie pytali czy na pewno jedno baby tam mam :-D

i powiem ze na tez baaaardzo chciałam urodzić w 38 tyg i nie udało sie, a robiłam wszystko,
niby ruch zalecany jest, ale to dziecko decyduje kiedy chce wyjsc, i choćbyś nawet na trampolinie skakała i cały dom wysprzątała to i tak moze nie poskutkowac

A nasz przyszły landlord nie odbiera telefonow, tzn te tel w ogole nie działają, zaliczka 800e zapłacona, myslicie ze nas wykiwał?
Jesli tak to chyba u Gastone zamieszkam ona ma tak duuuzo miejsca :-)

czesc laseczki...
u nas wiatrow ciag dalszy, juz nie tornado bo linia zagrozenia przesunela sie gdzies na poludnie ale wciaz mocno wieje, wogole dzis naca to juz bardzo zimno sie zrobilo, podobno ma tak byc do piatku i pozniej z powrotem sie ociepli ale z ranca nie chialo mi sie z lozka wylazic i na serio myslalam o wlaczeniu ogrzewania.:szok:
goska ty jestes przeciez chuda jak dwie szkapy do tego masz malutki zgrabniutki brzuszeczek. Ja zawsze mialam ogromne brzuszyska a przy trzecim to wogole pod koniec to juz cala spuchlam jak slon. Uda i dupsko to mialam jak swoja stara komode na telewizor:-D I tez juz nie moglam doczekac sie 37 tygodnia tak mialam dosyc ciazy. Normalnie liczylam godziny do dnia ze zacznie sie 37 tygodni zeby moc juz rodzic. I chyba wyperswadowalam sobie to psychologicznie bo jak tylko zaczal sie pierwszy dzien tego wymarzonego 37 tygodnia to z ranca odeszly mi wody:szok: Dzis wiem, ze maly mogl jeszcze siedziec te 2 tygodnie a tak to taka lichotka byla w porownaniu z dwojka starszych ktorych sporo przenosilam bo obydwoch po ponad 2 tygodnie. Vincent byl taki jakis niedorobiony:-) i malo dojrzaly i mielismy z nim takie "problemy" jakich nie znalam przy jego starszych braciach.

gastonesuper ze weekend wam sie udal. Mam nadzieje ze juz teraz na powaznie zabraliscie sie za prace nad kolejnym potomkiem;-)

monia - doskonaly pomysl, jasne ze mozecie zamieszkac z gastone:rofl2: napewno beda szczesliwi ze maja towarzystwo haha
A skad znacie tego kolesia? Moze trzeba jakas skarge na niego wymalowac?

Gieo - ska gdybys nie byla w ciazy to bym cie wirtualnie kopnela w dupe,Gruba!tez mi cos!
Monia sprowadzaj sie do mnie ihih
Sposobow na przyspieszenie nie znam.Ja nie wiem co za szal ostanio ze wszystkie przyspieszac chca.Ja tam pomomo em gruba i bylam gruba nie spieszylo mi sie chociaz pod koniec spuchnieta bylam, po szpitalach lezalam i ciagle cisnienie badalam.Syn ial swoj czas i przyszedl na swiat tak jak chcial (no pod koniec juz z mala ingerencja cc)Gie-oska badz cierpliwa!

reklama
Do góry