reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

probuje wlasnie wstawic swoje zdjecie ale nie wiem czy wyjdzie:)

Załączniki

• IMG_5790.jpg
    IMG_5790.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 101
reklama
My się jeszcze nie pokazaliśmy. Przedstawiam wszystkim Krzysia :-D
Zdjęcie z 23 tygodnia - Mama się zakochała :laugh2:

DSC_6638.jpg

Lui- śliczny masz brzuszek:)

moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm:(

Lui- śliczny masz brzuszek:)

moje wymairy :udo nad kolanem 41 cm, w najszerszym miejscu 57 cm cm.....Tragedia- przed ciaża mialam 33-35 cm nad kolanem, a w w najszerszym miesjcu 50 cm:(

Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi:-D ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac

Dziex, zdjecie sprzed dwoch tyg, teraz brzuch jest wiekszy, mysle ze nie masz sie czym martwic, zatrzymuje Ci sie woda w organizmie, ja troszke podjadam zurawinke i w momencie schodzi:-D ale nie ma co sie przejmowac jestesmy w ciazy wiec pare centymetrow nikogo nie zabije:-):-):-):-) pozniej bedziemy zrzucac

łooo matko ja dopiero teraz zobaczylam Twoj brzuszek!!!!!:szok::szok::szok::szok: przeciez jestes "przecinak"!!!!! ja tak wygladalam moze w 8 klasie szkoly podstawowej!!!! napewno nie masz sie czym martwic:-D:-D:-D jak dla mnie bosko

ps, chyba bedzie karny jezyk uuupppss

26tc juz ponad 8kg na plus i jak widac mi w cycki NIE poszlo ;)
Zobacz załącznik 440461Zobacz załącznik 440462

kurcze nie umiem odwrocic tych zdjec :/

Naprawdę śliczny brzuszek i faktycznie duża różnica między biustem :)

A mi chyba biust właśnie zmalał, przynajmniej o jeden rozmiar. W staniku kupowanym jakiś miesiąc temu zrobiły się luzy totalne. I strasznie bolą brodawki, wcześniej tylko wrażliwe były.

reklama
Do góry