reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Po wizycie u ginekologa.

byłam u gin..

serducho słyszałam :)

wszystko poza wagą i cisnieniem w porządku... w moim przypadku przyspieszenie przyrostu wagi nie wróży nic dobrego...
i dowiedziałam sie ze szpital jest na skraju wypłacalności, kiedyś w mojej poradni przyjmowano około 20 pacjentek, teraz koło 7.
no to jetsem wśród wybranych i cholerka tylko nie wiem czy to powód do radości...

nie chciała mi dac tak krótkiego L4... (do srody) a ja nie chcę dłuźej...

reklama
agao pisze:
bo wiesz co w Marriocie jest 4d za 180 zł ze wszystkim tj płyta cd i lekarz wykonuje

Wiem Agao, bo moja koleżanka jest tam zapisana, ale ja już robiłam u Zwolińskiego i chcę teraz też iść do niego. A 20PLN, to niewielka różnica cenowa, a tu przynajmniej znam lekarza i wiem co i jak :)

ja wiem że to nie żadna r óżnica ale pisałaś coś o 250 zł za 4d ja też się zastanawiam czy nie iść tam gdzie byłam ale mój matołek chce na 4d

mbylismy przed wczoraj u gina i wczoraj na usg:)moglam sie napatrzec na moja corcie malutka:)chociaz juz wcale nie taka malutka, pamietam pierwsze usg, to byla taka mala plamka na ekranie, a teraz juz maly czlowieczek.
wszystko jest w porzadku, gin.przepisal mi jedynie zelazo, oprocz tego biore folik i witaminki.Malutka sie strasznie wiercila i nie mogl jej zmierzyc dokldnie, ale mierzy ok 26 cm, calkiem pokazna osobka.gin zmartwil sie tylko, ze tak malo na wadze przybieram, zapytal nawet czy przypadkiem sie nie odchudzam ??? a ja jem przeciez jak szalona, ciagle cos, a tu buleczka, a tu jogurcik, potem obiadek, drozdzowka..poprostu ciagle cos.

reklama
tak, ja znowu teraz biorę, jutro zaczynam drugi pudełko po tygodniowej przerwie.
jeden z niewielu który nie preznika przez błone sluzową, czy jakoś tak.

Do góry