Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jestem w ciąży i zastanawiam się nad pobraniem i przechowywaniem krwi z pępowiny podczas porodu. Czy ktoś też chce podjąć taką decyzję? Co tym myślicie? Dajcie znać!
Ja jestem ze Skierniewic, o ile mi wiadomo, do publicznego banku krew można pobrać tylko w kilku warszawskich szpitalach, bo to masz na myśli, mówiąc "charytatywnie"? Pozdrawiam pierwszą "Forumowiczkę"
Rozumiem, szkoda, ze nie mozna jednoczesnie oddac krwi publicznie i dla siebie ... ale wowczas byloby jej za malo i tu i tu, takze nie mialo by to sensu. Ael komorki z jego wlasnej krwi sa dal dziecka najcenniejsze, a w przypadku krwi "obcej" istnieje spore ryzyko odrzucenia przeszczepu. A czemu nie chcesz zabankowac dla siebie? Pytam, bo sama mam sporo argumentow za ale i jakies watpliwosci ...
Ja skorzystałam z pobrania krwi dla córki, przy synku nie mieliśmy za bardzo kasy, wtedy teś interesowałam się oddaniem krwi, ale dowiedziałm się, że tylko w wybranych, chyba w tym momencie 2, szpitalach w Warszawie można.
Ja nie żałuje, mimo, że oczywiście mam nadzieje, że nigdy nie skorzystam.