Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W żadnej ciąży nie miałam objawów na początku typu mdłości, bóle piersi itd. mam dwoje dzieci (2 ciążę) i teraz 6+1 kolejna ciaza i też nie mam objawówHej .Jestem w 5 tc martwi mnie jednak to że jedynymi moim objawami są swędzenie piersi i ból brzucha który zazwyczaj boli wieczorem jak już się położe . Czy jest się czy martwić ? Lekarza mam dopiero początkiem maja
W żadnej ciąży nie miałam objawów na początku typu mdłości, bóle piersi itd. mam dwoje dzieci (2 ciążę) i teraz 6+1 kolejna ciaza i też nie mam objawów
To nie jest żaden powód do niepokoju
Raczej do radości jak już
Wolałabyś np 3 miesiące wymiotować non stop?
Myślę, że takCzyli nie jestem samapewnie że nie
ale ja ogólnie się tak stresuje bo w wrześniu zeszłego roku poroniłam w 5 tc i teraz boje się żeby znowu coś się nie wydarzyło ale muszę chyba wrzucić na luz bo zglupieje
![]()
Właśnie szczerze boje się na tą beta iść .... Ogólnie nam swojego ginekologa który prowadził moja pierwsza ciążę synek 5 lat jużMyślę, że takjak się stresujesz to możesz zbadać sobie betę i przyrody po 48h plus raz progesteron. Ale jak już 5tc to jak poczekasz do 6, to na USG powinno być serduszko już nawet. Może warto iść, żebyś się troszkę uspokoiła
W nocy dostałam plamienia żywa krwią .... Byłam na USG u mojego ginekologa mówił że nie widać praktycznie wogole pęcherzyka ....dał mi luteinę 3 razy dziennie kazał zrobi jutro i w poniedziałek betę ale mówił żeby się nastawić bardziej te krwawienia to po prostu okres i że nic się już nie uda zrobićW żadnej ciąży nie miałam objawów na początku typu mdłości, bóle piersi itd. mam dwoje dzieci (2 ciążę) i teraz 6+1 kolejna ciaza i też nie mam objawów
To nie jest żaden powód do niepokoju
Raczej do radości jak już
Wolałabyś np 3 miesiące wymiotować non stop?
W nocy dostałam plamienia żywa krwią .... Byłam na USG u mojego ginekologa mówił że nie widać praktycznie wogole pęcherzyka ....dał mi luteinę 3 razy dziennie kazał zrobi jutro i w poniedziałek betę ale mówił żeby się nastawić bardziej te krwawienia to po prostu okres i że nic się już nie uda zrobić![]()
Czekaj, dał Ci luteinę w żaden sposób nie potwierdzając ciąży?
A nie możesz zrobić bety dzisiaj i w sobotę, np. w laboratorium przyszpitalnym?W nocy dostałam plamienia żywa krwią .... Byłam na USG u mojego ginekologa mówił że nie widać praktycznie wogole pęcherzyka ....dał mi luteinę 3 razy dziennie kazał zrobi jutro i w poniedziałek betę ale mówił żeby się nastawić bardziej te krwawienia to po prostu okres i że nic się już nie uda zrobić![]()