reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Podążając za swoją pasją :)

reklama
beatka, piekne masz orchidee! i zgadzam sie co do formy polewania, tak najlepiej. jeszcze dodam, ze orchidee uwielbiaja akwarium, bo para im cyrkuluje.
z takich naprawde pieknych i dosc trudnych w sumiie polecam Vanda, jest bez kory, same korzenie i kwatki. spryskuje sie go i wiesza na zylce, ale jak kwitnie..... fenomenalny kwiat.

lucere, kozacka maskotka!!!

a moje hobby.... ja mam kilka.
praca moja jest moim hobby, wiec projektowanie.
i od widomych zdarzen pewnego wieczoru zaczely ciagnac mnie one. natretna mysl w glowie,zebym zaczela je malowac. ja... haha jak powiedzialam mamie, ze namaowalam cos farbami, to pekala ze smiechu :-D:-D do momentu az jej je pokazalam. musiala zobaczyc,ze sama je namalowalam ;) hahahah bo ja w zyciu, ale to w zyciu nie umialam malowac. jakos samo przyszlo i od czasu do czasu, siade sobie z nimi i maluje je. przynosza mi spokoj. mialam ich duzo, ale porozdawalam tym co je chcieli i niewszystkie fotografowalam. (badzcie laskawe, w nich jest masa bledow technicznych, ale nic a nic mi nei przeszkadzaja ;) )

aniol.jpganiol1.jpganiol2.jpg

Załączniki

• aniol.jpg
    aniol.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 118
  • aniol1.jpg
    aniol1.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 116
  • aniol2.jpg
    aniol2.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 121
Anney ja podziwiam osoby potrafiące malować farbami mi to nigdy nie wychodziło. Piękne.
Co do vandy to powiem Ci że przymierzam się do zakupu niebieskiej:-)
Właśnie zaczyna mi kwitnąc sabotek. Gdy się rozwinie wstawie w całej okazałości. Co do akwarium to nit mam miejsca w domu na takie rzeczy ale kiedyś marzy mi się orchidarium na ogrodzie

Załączniki

• 1423081835528.jpg
    1423081835528.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 101
beatka piekny jest!

vande polecam bardzo.daj znac jak juz ja nabedziesz :-)

Ok 200 zł muszę mieć plus wazon szklany lub właśnie ją powiesić. Podobają mi się tez na kawalku kory montowane na ścianę ale to chyba dużo zachodu z pielegnacja

w wazonei jst o tyle latwiej, ze para cyrkuluje i masz mneij pracy.
wiszaca na wolnym powietrzu musi byc czesciej sprywskiwana.
ja przy sianie niespecjalnei lubie zwz na utrzymanie sciany ;) ale pod sufitem, czy wlasnie w duzym wazonie/szkle/ akwa super.
kiedys robilismy dekoracje slubna, nad stolem mlodych bylo 10 vandek ulozonych w kule. co pieknego. ale tu tez ilosc to robila.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kup wazon. szkoda scian ;) i jak wisza w powietrzu trzeba je zesciej spryskiwac, a tak to para cyrkuluje sobie w wazonie.

Lucere sliczna sowka

Anney ja tez podziwiam osob ktore potrafia rysowac/malowac. Ja to beztalencie jestem

Beatka sliczne te twoje kwiaty

reklama
anney - super! też podziwiam osoby malujące farbami :) mi to zdecydowanie ni idzie..
wieciee co, kiedyś wydawało mi się że ja nic nie umiem. Nie umiałam ładnie malować (niczym), ani śpiewać ani grać.. i miałam wtedy wrażenie że świat ogranicza się tylko do takich talentów..

potem robiłam z siostrą kolczyki z koralików :D ot takie babskie zajęcie, ale troche otworzyło mi oczy. A teraz to już mam wrażenie ze jest mnóśtwo rzeczy za które bym się chciała wziać i którym bym podołała :)
Ot wczoraj oglądałam co to jest sutasz i byłam w szoku jakie to piękne i proste.
Szydełkowanie które dopiero co zaczęłam. Chciałabym sie nauczyć szyć na maszynie i robić na drutach.
aa, i troche lepiłam w glinie w zeszłym roku :) świetna zabawa! i jaki relaks :D
l
lucalew - chętnie wezmę sie za zieloną sówkę, jak tylko zdobędę włóczkę. Póki co mam bardzo ograniczony zasób kolorów. Niewiele wzielam z pl.

cinamona - mam pytanie hiszpanskie :D gdzie moge znaleźć włóczki tutaj w es? Albo jak sie nazywa hiszpanska pasmanteria albo sklep z włóczkami? :)

Do góry