• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Podróż samolotem

wychodzi na to, ze co linie to inne przepisy.
moja córcia lata bez fotelika, siedzi na osobnym fotelu, natomiast maluch musi byc na kolanach - podejrzewam, ze przytuli sie do piersi i zaśnie;-)

reklama
Cześć dziewczyny, szukam porady! Otóż za kilka miesięcy czeka mnie podróż samolotem z rocznym wtedy dzieckiem. Czy macie może jakieś doświadczenia, jak Wasze dzieci zachowywały się w samolocie, czy się bały itp.

Mimo to nie jest to mój największy problem...
Największym problemem jest mój strach, fobia przed lataniem:( W zeszłym roku, kiedy byłam w 5/6 m-cu ciąży, nasz samolot prawie miał wypadek. Nie dostalam ataku histerii jak prawie wszyscy pasażerowie, jednak to był mój ostatni lot. Mieszkamy zagranicą, na święta do domu jechaliśmy samochodem (z postojem w hotelu) z 4-miesięcznym bobasem - na szczęście przespał prawie całą podróż. Jednak nie wyobrażam sobie takiej podróży z rocznym dzieckiem, dlatego wiem, że będę musiała z nim lecieć, co napawa mnie panicznym strachem. Ten kto ma fobię przed lataniem ten na pewno zrozumie, że jestem cała zlana potem na samą myśl o tym.

Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry