reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Podróże małe i duże :)

reklama
Heatherek i Mama Marcinka super zdjęcia:tak::-) nie myślałyście żeby je powiększyć i powiesić w antyramie? ja tak mam 4 zdjęcia drzew z 4 pór roku format A3 wiszą zamiast obrazów i każdy kto przyjdzie to się zachwyca;-).
Ja większość swoich zdjęć też mam robionych lustrzanką. Jak znajdę kiedyś wolną chwilę to coś zeskanuję.:-)

Irmaa, myslalam, tyle ze mieszkanko w ktorym teraz mieszkamy ma w calosci 36 metrow i szczerze mowiac malo w nim miejsca... Ale za to w nowiutkim, juz niedlugo, bedzie duzo scian na nasza radosna tworczosc :-D Na poczatek duuuze portreciki Mateusza u nas w sypialni :-D :-D :-D

Irmaa ten pomysł ze zdjęciami super, muszę pomyśleć, co by tu pozmieniać, żebym mogła coś powiesić.:-)
A Kraków to naprawdę trzeba KONIECZNIE zobaczyć. Chociaż chciałabym, żeby na ten temat wypowiedziały się dziewczyny, które tam mieszkają. Bo rozmawiałam kiedyś z ludźmi pochodzącymi z Krakowa i oni twierdzą, że mieszkańcy inaczej odbierają to miasto - patrzą przede wszystkim na to, jak się mieszka, a nie jak wygląda i jaką ma historię... A mieszka się podobno nieciekawie, bo jest dużo przemocy, głównie na tle rywalizacji kibiców klubów piłkarskich...

U mnie wiszą zdjęcia na ścianie...w ubikacji :-p
1. Wenecja
2. Bornholm
3. Wenecja
4. i jeszcze raz Bornholm

Jak kto lubi dłużej w kibelku posiedzieć to mu się nie nudzi;-), a tak na prawdę, to zasłaniają zawory, które wypadły nam w "reprezentacyjnym" miejscu nad umywalką.

Mamoot świetny pomysł z tymi zdjęciami w toalecie, no i same zdjęcia takie fajne, klimatyczne. U mnie na ścianach też zdjęcia, tylko nie pejzarze a nasze rodzinne. Fajnie tak po latach powspominać jak bylismy piękni i młodzi:-)

reklama
mama Marcinka - sliczne zdjecia..nakbardziej podoba mi sie zimowy krajobraz..

Mamoot
my tez bedziemy miec zdjecie z lazience.- rama juz jest tylko zdjecie trzeba wybrac...tyle ze nad kibelkiem....

a na razie mamy w przedpokoju...M.Monroe i Presleya
musze porobic zdjecia makro owocow i powiesze w kuchni...
a do salonu jeszcze nie wiem co
a w sypialni bedzie wisiec mapa swiata - tylko znajelzc nie moge jakies fajnej....

Do góry