reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dziewczyny któraś z was kiedyś podawała tytuł książki w typie 50 twarzy Greya i crossa przypomnijcie tytuł ;)

O, ja sporo takich książek przeczytałam , teraz jestem w trakcie przerabiania Piekła Gabriela (3 tomy) bardzo fajna, polecam.
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie przejażdżkę i maraton po rodzinie. Wczoraj także powiedziałam swoim rodzicom o ciąży , taki impuls.
Jutro mój mąż wyjeżdża na 5 dni więc będę sama z Oliwią i wreszcie się wyśpię ;-) Mdłości jeszcze praktycznie nie mam ale czuję wszystkie zapachy i to bardzo dosadnie.

A jak wam mija niedziela?

Minka1 w którym jesteś tyogdniu?

Uff.. już wszystko wróciło do normy. Jutro mam wizytę dopytam co i jak. Kupiłam płyn do higieny intymnej z AA typowo łagodzący. Jest o niebo lepiej i mogę chodzić.;)
Dzisiaj byliśmy u chrzesniaka mojego mezulka. Pewnie bd przeżywać całą nic znowu. Chłopczyk 2 latka a matka go wydała siostrze na odchowanie. Babcia strasznie przeżywała, bo po miesiącu przyjechał z ciocia ich odwiedzić. Tak mi się przykro zrobiło. .
Ona nie pracuje siedzi w domu.. tego nie potrafie zrozumieć

Co Was dzisiaj tak malutko?? lenistwo weekendowe czy odwiedziny u rodziny? ;p

mamamm całe szczęście, że Ci przeszło ale sama jestem ciekawa co to mogło być.. a co do tego dzieciaczka to dla mnie szok..nie pojmuję jak można oddać własne dziecko innej osobie na odchowanie...

powoli zbieram się do łóżka i życzę Wam spokojnej nocy:*

Tak mi szkoda tego chłopca. To jest ich drugie dziecko. Tylko to pierwsze od narodzin do 3 r.ż. mieszkało właśnie u tej cioci.
Książki uwielbiam, mało teraz czytam. Hak mnie książka wyciągla to potrafiłam całą noc czytać bo w dzień nie było jak.

reklama
Mój skończony koc :) miałam już dawno pokazać ale mi się zapomnialo :)

Załączniki

• 1414354361073.jpg
    1414354361073.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 71

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry