Cześć
Nie odniose sie do kazdej osobno bo jestem lekko rozbita od wczoraj, wieczorem dowiedzilsmy sie ze nasz znajomy sie powiesil, mlody chlopak 23 lata i jesteśmy w szoku po prostu.
Dziewczyny którym brakuje "przyjemnych" objawów ciązy poczekajcie jeszcze chwila i pewnie tez coś was dopadnie.
W sobote mam wizyte i z kazdym dniem coraz bardziej sie stresuje.
bardzo smutno kiedy odchodzą tak młode osoby
Smile0206 bardzo mi przykro
ostatnio zastanawiałam czy bedac na l4 do konca ciazy bo tak mój by chciał mozna robic zakupy tz wyprawke chodzic po sklepach czy lepiej kupic wszystko w sklepach internetowych , znacie jakieś dobre ?
w tej kwestii nie pomogę bo albo kupuję w sklepach albo na allegro i jestem osobą nie pracującą.
Ja się jeszcze nad wózkami nie zastanawiałam, wychodzę z założenia że mam czas. ... za to byłam dziś u gin na cito mam infekcje buuuu. Mam ochotę na lane kluski na mleku chyba musze zrobić Hehehe
ta infekcja to coś poważnego? dostałaś leki?
u mnie wprost przeciwnie chciałabym aby cos zostło w 1 ciazy 7kg i odrazu zeszło teraz przed ciaza wazylam 47kg a w tamtym tygodniu sie wazyłam i waga 45,80czyli poprosze o diete na przybranie wagi
przybij piąteczkę..ja tak samo jak Ty ciągle na niedowadze i po ciąży nic mi nie zostało..jestem ciekawa czy będzie podobnie w tej ciąży.
Hejwczoraj nie mdliło mnie w ogóle, głowa nie bolała... aż zaczęłam się bać, wieczorem za to dostałam zgagi ale 1/8 rennie i przeszło :-) a dziś od rana tak nieśmiało mnie trochę mdli.
Ja bym mogła jeść czerwony barszcz, barszcz ukraiński... uszka i pierogi z mięsem... kanapki z białym serem.... i jabłka :-) Dziś na obiad mam gulasz drobiowy z kuskus
Co do becikowego - rozmawiałam z koleżanką która urodziła tyg. temu - Jest podobno tyle papierów do wypełnienia, ze może się odechcieć... mówi, ze kilka stron A3... do tego udokumentowana ciąża od 10 tyg. i dochód na członka rodziny ok. 1800zł (nie wiem czy netto czy brutto)
cdn![]()
współczuje mdłości;/ u mnie już minęły
Wróciłam z miasta, musiałam szybko coś zjeść bo żołądek się domagał. Kupiłam roladę z galaretką i bitą śmietaną
Co do wyników z toxo to ja w poprzedniej ciąży miałam ujemny i nie wiem czy będę znów robić bo na razie gin nic nie wspomina i też nie wiem jak to jest z tymi wynikami.
Ostatnia edycja: