Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziś się dowiedziałam, że mieszkanie, do którego mieliśmy się wprowadzić w czerwcu po urodzeniu Adasia, będzie wolne już od 1 maja. I się zastanawiam.... lepiej się przenieść od rodziców przed urodzeniem czy po?
Czoperka: to zależy jak sie czujesz na siłach, my zmienialiśmy mieszkanie przed świetami w grudniu, czyli byłam w jakimś 4 miesiącu i powiem szczerze było cieżko :/ a co dopiero teraz. Pamiętaj o swoim i dzieciątka dobru pozdrawiam
Czoperka Jesli masz pomoc przy przeprowadzce i nie bedziesz musiala tego sama robić to teraz. Z dzieckiem bedziesz miala jeszcze gorzej. Moja bratowa robila remont i przeprowadzke w 8 miesiacu i dala rade bez problemu ale bylo nas duuzo pomocnikow)
czoperka mysle a przynajmniej ja bym sie przeprowadzala przed porodem .. po to inne bedziesz miala mysli. a tak to na spokojnie z malym bedziesz juz w nowym czystym mieszkanku..
a mysle ze grono pomocnikow napewno sie znajdzie.
Dzięki dziewczyny. Obgadamy sprawę z mężem, zrobimy listę plusów i minusów ale coś mi się wydaje, że nie będziemy czekać do czerwca. Bardzo mi się marzy nasze własne gniazdko
Czoperka ja też bym przeniosła się przed porodem, teraz wbrew pozorom masz dużo czasu na urządzanie mieszkania na przyjście dzieciątka, a tak jak dziewczyny piszą pomoc na pewno się znajdzie, ja osobiście nie wyobrażam sobie przeprowadzki z noworodkiem, nie będziesz miała do tego głowy, a tak to sobie wszystkiego dopilnujesz osobiście na spokojnie.
Aniulka witamy w naszym gronie.