Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurde lolcia a moja gnida sie przyczłapała do nas do łóżka. No nie mogę go oduczyć tych wycieczek... jak mi brzuch urośnie to ja nie wiem jak my sie pomieścimy.
Mimula jeszcze raz gratulacje
Witam wszystkich po 12 godzinach pracy
Dziś powiedzialam o moim odmiennym stanie koleżance z pracy, bo chciała abym coś dzwignęła,bo ona nie nie może (też jest w ciąży), to jej powiedziałam,że witam w klubie Zapytała czemu siedzę cicho, wiec powiedziałam,że czekam na usg ,a to już za 2 dni -jest stres
Dziewczyny pracujecie czy zajmujecie się domem ? Ja sie zastanawiam kiedy powiedzieć finoto w pracy, narazie czuje sie w miarę dobrze,oprócz lekkich mdłosci dni są w miare do przezycia
Hehe martucha moj starszy szybko zaczal sam zasypiac, mniejszy robak sie dopiero uczy ale mam ten komfort ze on jeszcze w lozeczku (turystycznym) i nie wyjdzie a lozko kupicie wieksze tylko bierzcie od razu 4ro osobowe
Dzoana ja matka na pelen etat ale kuzynka meza ma termin na stycznia i do roboty chodzi bo mowi, ze wiecej odpocznie niz przy 2,5 letnim synku
Mimula, to masz szczescie,że masz fajną ekipę w pracy. Ja też nie moge narzekać,ale chciałabym już się troszkę poobijać,choc obawiam sie ze moze mnie to rozleniwic,a tak chociaz jestem aktywna
Dżoana ja nie pracuje ale mam zamiar zacząć dopiero
I mam nadzieje ze dlugo wytrzymam...
Lolcia ty mi powinnaś współczuc a nie sie śmiac ja miejsca nie mam na takie wyrko
Dzoana nie boj sie nie ma czego na pocieszenie powiem, ze nikt tego za ciebie nie zrobi
Martucha ale ja mam wlasnie dobry humor a wspolczuc nie ma czego dwoje najukochanszych istot z toba w lozku
Mimula no mam nadzieje ze jak sie maluch.urodzi to sam nie bedzie chcial spac z placzacym noworodkiem i bedzie uciekal do siebie.do pokoju... wkońcu szkola od nastepnego roku.