reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dżoana, malgos, smile - dzięki. Uspokoiłyście mnie. Trochę sie przestraszyłam jak zobaczyłam dziś ten "twarożek" ale jak tak, to spoko.
W poniedziałek mam pierwsze podglądanie mojego bąbelka już nie mogę się doczekać!

reklama
Hej:)
W końcu nieśmiało postanowiłam się ujawnić.
Dziś mój 5 tc i 2 dzień ciąży, to moja druga ciąża, niestety pierwsza nie zakończona sukcesem:( brak serduszka...
Teraz wszystko powinno być dobrze, a męczą mnie cholerne brązowe plamienia...umieram ze strachu:(
W piątek wizyta u gin, czy możliwe, że zobacze juz serducho? A póki co chyba czas odpocząć od pracy, leżeć plackiem i zamienic duphaston na 2x2 luteine ....
Zazdroszcze wam dzieciaczków ktore macie, a dziewczynom, które widzialy serduszka gratuluje:*

witaj ;) trzymam kciuki oby wszystko było dobrze:)

witaj truskawko :) trzymam kciuki żeby udało ci się zobaczyć serduszko (chociaż nawet jak go nie zobaczysz, to się nie martw, może być jeszcze za wcześnie) Ja jeszcze nie podglądałam maleństwa i też się tego strasznie boję.

Truskawka
Witaj
I podaje ci reke od terminu @ mam plamienia z przerwami :-\ masakra. Wiedzialam ze beda bo w kazdej ciazy byly ale ze az tak?:-\ heh. Trzymam &&&& zeeby wszystko bylo ok. I jak bedziesz znala termin to pisz na pw dopisze cie do listy :-) &&&& za wizyte! Tez mam w pt....

Chyba sobie zapodam jeszcze jedna nospe... lutke wzielam i zasnelam na prawie godzinke. Wstalam chwile bylo ok i znow boli:-\ aagggrrr

Tak tak doatalam od Ciebie i neferetete :-) i archei i giger bodajze. Ale mam czytalam tylko nie zasiade dzis na tablet bo zle sie czuje. Jutro z rana dopisze w trakcie sniadanka. Wybaczcie. Ale nie mam sily juz dzisiaj :-(

reklama
Do góry