reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Truskawka
Witaj
I podaje ci reke od terminu @ mam plamienia z przerwami :-\ masakra. Wiedzialam ze beda bo w kazdej ciazy byly ale ze az tak?:-\ heh. Trzymam &&&& zeeby wszystko bylo ok. I jak bedziesz znala termin to pisz na pw dopisze cie do listy :-) &&&& za wizyte! Tez mam w pt....

Chyba sobie zapodam jeszcze jedna nospe... lutke wzielam i zasnelam na prawie godzinke. Wstalam chwile bylo ok i znow boli:-\ aagggrrr
Kochana a jakie masz te plamienia? To bardzo pocieszajace ze mialas je w poprzednich ciazach a urodzily sie zdrowe dzieci.
Pecherzyk z pecherzykiem zoltkowym widzialam w sobote wiec mam nadzieje ze teraz tez wszystko bedzie tak jak powinno

reklama
Z tego co doczytałam teraz na internecie to piszą ze od 12 tyg w góre, w zaleznosci od ginekologa i przebiegu ciazy (dopochwowe jest dokladniejsze i przy USG genetycznym jeszcze własnie potrzebne) :)

Apropos usg to miałam dziś niemiłą sytuacje, jak przyszłam do lekarza,a on mi mówi,ze wszystkie usg zajęte.Okazało się,że w jego gabinecie nie ma sprzetu i musi go pozyczać od kolegów obok.Tak więc na "pożyczonym" sprzecie mnie dzis zbadano. dla mnie to dziwna sytuacja zwazywszy na to,że to MEDICOVER heh ;>

reklama
Dżoana nie spotkałam sie z czymś takim. Chodze do pana ktory ma swoj jeden gabinet i tylko on tam przyjmuje wiec nie ma opcji zeby sie cos takiego wydarzylo. Ważne ze zrobil ci usg, pozyczonym bo pozyczonym sprzetem ale jest ;)

Do góry