reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dzien dobry :) u nas znowu buro :( a mnie czeka wycieczka do midwife i do miasta. Musze w koncu kupic Mikiemu "mundurek" bo wszystkie dzieci w przedszkolu maja a on nie :x w dodatku mam strasznego lenia i ciagle jestem zmeczona. Wczoraj podkurzyly mnie dzieci i maz dolozyl swoje wiec poprostu ekstra :( no nic nie smece dalej bo nowy dzien sie zaczyna :)
Ja wczoraj mialam taka ochote na pizze z asdy, ze trzeba bylo po nia pojechac :D
Martucha jak sytuacja? Uspokoilo sie??

Dzień dobry wszystkim. Ale się nas dużo zebrało, aż trudno na wszystkie tematy się wypowiedzieć.

@ Ginger - też znam mamy które miały Hashimoto, ciąża zdrowa, dzieci zdrowe. Podobno przy niedoczynności jednym z objawów jest niepochamowana złość i wybuchy emocji :-) Ale jak już się bierze hormony to wszystko wraca do normy.
@Kamcia - Herbata miętowa - potwierdzam, jest super na wymioty w ciąży :-) Pytanie co jest lepsze aby im zapobiec, ja jeszcze tego nie odkryłam. :-(

@MamaAnia ale mi zrobiłaś smaka na racuchy!!!

@lolcia - Co do "wyborów", to póki co ugryzę się w język, żeby być politycznie poprawna i nie zachodzić nikomu za skóre, ale przyznam się, że też uwielbiam wchodzić w taki dyskusje ;-), jakbym przegięła kiedyś to mnie hamujcie.

A jak dzisiaj wasze samopoczucie? MI o dziwo dzisiaj jest nawet dobrze... tfu, tfu

Edit:
@niobe - lekarką jesteś może albo pracujesz w służbie zdrowia ? Jakby co, dobrze wiedzieć, ze mamy kogoś, kto bardziej profesjonalnie doradzi.

Ostatnia edycja:
Nefretete poprawnosc polityczna zostaw politykom :D im sie przyda kazda ilosc :D
hihihi :-)
hej.. u mnie znów aura typowo jesienna..mokro buro i depresyjnie;/ na szczęście czuję się nie najgorzej więc może jakoś przeżyję.
u mnie też buro i ponuro... cały zachód Polski chyba dzisiaj taki jest. Malgos83, ja też Małgoś jestem i wyborny rocznik 83 nawet też zbliżony. :-D

Ostatnia edycja:
Lolcia uspokoilo sie. Ja nie wiem co z tymi plamieniami. Dzwonilam do mojego gina do PL i mi powiedzial ze do 4tabletek nawet moge podnieść i leżeć leżeć leżeć a to mi sie wcale nie widzi... :/
Tak czytam co piszecie o tym hashimoto... powiedzcie mi jakie badania trzeba zrobic zeby to wykryc?? caly czas ppdejrzewam u siebie cos z tarczyca ale jestesmy za granica juz prawie 2lata i nie bylo czasu zeby sie przebadac...
U mnie tez brzydka pogoda a do tego samopoczucie tez beznadziejne...

Również się z Wami witam z rana - przyznam że na południu nie taka zła ta pogoda, tylko słonca brak :)

Kamcia odnośnie herbaty miętowej to dobrze wiedzieć na przyszłość, a z tą babka to jak widać kobieta zmienna jest, a kobiet w ciąży to już w ogóle człowiek nie zrozumie :-) zresztą i tak jest najlepsza jeszcze taka ciepła więc może dlatego smaczek przeszedł :)

Lolcia staraj się nie denerwować, dziś będzie nowy dzień a nie warto w tym okresie, chociaz rozumiem ze to czasami trudne :)

Własnie, Martucha czy u Ciebie już się poprawiło ?

Neferetete, no to się spotkały, ja niestety też bardzo lubie te tematy więc jeśli mamy odmienne zdania to lepiej nie dyskutujmy tutaj o polityce :X :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry