reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Lolcia moje chlopaki sie wczoraj postaraly... zrobili obiad, zakupy, naczynia pomyli wiec pomagaja ;)
mąż kazal mi do konca pobytu nie wstawac z łóżka, że oni sobie poradza. ;)
Smile moze kiedys wyjedziemy ale juz na legalu. Szkoda tak wszystko tu zostwiac. Jezyka sie troche poznalo, zupelnie inne zycie niz w PL, ale najwazniejsze ubezpieczenie praca i legalne mieszkanie a nie tak wiecznie po cichu :-/

reklama
Wpadam na chwilke... Brak czasu praca dom młody i jego szkoła...

martucha020290 uważaj na siebie i myśl pozytywnie! Będzie dobrze! Musi być! :-*

Reszcie mamusiek życzę miłego dnia

Martucha my bylismy w uk wczesniej pozniej chcialam wrocic do pl. Po 3 latach jak mlody wyszedl na prosta znowu tu jestesmy :) wciaz marzy mi sie swoj domek ale zamiast budowy moze kiedys kupimy swoj tutaj. Tyle, ze my na legalu i wszystkie swiadczenia sie nam naleza. Nie macie mozliwosci zalegalizowac swojego pobytu?

Lolcia z językiem mamy problem. W sklepie sie dogadamy ale w urzędach nie ma opcji. Moj musialby isc do legalnej pracy i wtedy moznaby bylo kombinowac a teraz pracuje z moim ojcem, a on ma juz swoje lata i skoro przez 20lat nic nie zalatwil z firma to teraz napewno juz nic nie zalatwi. Teraz mamy plany z tym sklepem w PL jak nie wypali to bedziemy znowu kombinowac w HL :p

Dzieki bo nie bylam pewna :D my pierwszy raz do uk w 2006 przyjechalismy na rok potem wracalismy jak boomerang :D jednak jakbynporownac zycie tam i tu to wole tutaj :)
Ladnie w tej Holandii jest??

reklama
Do góry