reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Chyba jak dzieci odchowamy to sie wybierzemy na jakie zwiedzanie :) u nas problemu z rodzinka w sumie nie ma. Brat z zona mieszkaja jakies 15 km od nas, kuzynka z rodzinka w tym samym miescie co my, siostra z mezem i szwagierka jakies 150km dalej a to w sumie nie problem :) spotkac sie zawsze mozna :D szkoda tylko, ze wszyscy pracuja i jak trzeba pomocy przy dzieciach to nie ma nikogo :x :D
Ide za jaka robote sie chwycic bo z lenistwa do krzesla przyrosne :D

reklama
Mamaania
Ja bym chciala tez wlasnie rzeczy dzieciece sprzedawac i moec sklep internwtowy :-) ale procz ubranek to jeszcze wlasnorecznie robione ubranka na chrzest na szgdelku i ostatnio sobie umyslalam przypinki do wozkow z modeliny z pieca. Jak bede juz w domu kupie zrobie i pokaze wam o co mi chodzi:-) ale tez zdecydowanie banza dziecieca mi w glowie :-)

Malutkans
Mam na kompie pare zdjec jak uda mi sie go reaktywowac to napewno sie pochwale :-) a i na drugiej komorce to przesle se wieczorem na ta i wkleje :-) teraz dawno nie robilam bo zaczelam w ciazy z jasiem ale jak bede juz na l4 na pewno sie zabiwram za modeline i szydelko:-) juz widze mine swojego meza hahahaha :-D:-D:p a ty pokaz co tam dziergasz:-)

missiiss ja dopiero we wtorek podam ci datę porodu bo sama nie jestem w stanie tego określić. Cykle miałam bardzo nieregularne. Też kiedyś próbowałam nauczyć się robić na szydełku, ale moje dziecko zawsze mi przeszkadza bo koniecznie musi dotykać to co ja i dałam sobie spokój

Kamcia
Ok nie ma spr :-) jas ni juz tez pozniej nie dal nic zrobic wiec zrezygnowalam. Juz malo co pamietam ale napewno bede robila :-)

MamaAnia
No moj Jas tez chorowal i dlatego pracowalam na zlecenie ale to malo sie oplacalo. A teraz jak bedzie dwojka to juz w ogole nie wiem jjak chodzic do pracy.

Zle sie czuje cos :-( od dwoch gdzies godz. Boli mnie tam gdzie dzidzia jest i tak czuje jakby mi ktos kamien tam wsadzil. Plamienia pewnie beda mocniejsze :-( na pt sie zarejestrowalam do ginki. Juz sie boje :-( musze sie powaznie zastanowic czy wrocic do pracy czy nie :-( zauwazylam ze zawsze po intensywnym dniu jak wczoraj czyt. Caly dzien stania chodEnia i siedzenia konczy sie tak samo czyli bolem i plamieniami :-(

reklama
Do góry