reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Ja nie mam pojęcia od czego to :( boli no i to jak w tym miejscu gdzie ostatnio byla dzidzia i wyzej troche...
Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Kiedy masz jakies usg najbliższe??

reklama
No mnie tez wlasnie boli tam gdzie dzidzia. Az w srodku czuje takie cisnienie na ta str w dol. Nie wiem jak to opisac... dzisiaj zamowilam sobie wizyte w pt. U tej dziwnej babki blisko mnie. Nawet nie dzwonie tam do wro bo on ma kijowy sprzet i czasem mam wrazenie ze mnie nie rozumie albo mysli ze sciemniam...a ty kiedy masz wizyte?

Ja dopiero za dwa tyg w środe.
Ja czuje tak jakby mnie ktos gryzl od środka albo cos wbijal. A niekiedy czuje cos takiego jakby od lewej do prawej str nożem mi rozcinali brzuch od środka, albo jakby sie cos rozrywalo...

Masakra :-\. Kurcze dlugo musisz czekac. Eh... to moja 3 ciaza i tak to ja sie jeszcze nigdy nie czulam. Nawet juz nie chce mi sie smecic. Polozylabym sie spac tylko i zaszyla pod koldra a tu nie ma jak. Jeszcze jutro wyjazd do wro zeby tacie saczek sciagneli po operacji tej reki. Znow mnie wytrzepie w tym aucie. Wiesz ja najbardziej sie boje czy serdusxko tam bije dalej czy nie...

Missiiss z Holandii. Cala holandia, cale niemcy i 2-3h w polsce. Mam możliwość iść tu do gina ale nie stac mnie na kolejna wizyte. Raz juz bylam... dwie takie wizyty i mam nowy wózek WYPASIONY dla malucha ;)

A no tak wlasnie myslalam ze hl ... to kawal drogi. Ja z uk jak jechalam to 28 h vbbbrr. A 14 to masakra jak dla kobiety w ciazy . No z tymi wizytami jak dziewczyny pisza za granica to ceny z kosmosu:-\

Witam, ja jestem mega zła, okazało się że synek ma owsiki, i boje się że też to dziadostwo złapałam. Dzisiaj byłam z nim u lekarza, coś tam mu przepisała, ale teraz nie wiem co ze sobą zrobić bo w moim stanie żadne leki nie wchodzą w grę. Kurcze że też musiał takie świństwo przywlec.

reklama
Missiiss tzn jakbysmy tu jeszcze wracali to bym poszla do tego gina ale jestem świadomo ze wracam do pl bedziemy zyc z polskiej wyplaty i dlatego wiem ze nie moge sobie na to pozwolic.
Inzagata do przedszkola chodzi?? a ty pytalas lekarza czy mozesz cos na to brac w razie czego?

Do góry