reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Bedzie dobrze :) trzymam za wszystkie wizyty &&& :-)
JustynaT witamy cieplutko :)
odnosnie tego koloru sluzu który opisujesz moge Cie pocieszyć bo myśle ze jest to spowodowane po prostu ukrwieniem kobiety podczas ciazy które przez otarcia podczas "przytulanek" z mezem moze się sluz zabarwiac. To oczywiscie w zalezności czy rzeczywiscie wystepuje to po tym i jak się z tym czujesz - ewentualnie zapytaj o to lekarza na wizycie :)

Justyna witaj :) mamy ten sam termin:)
Smile jednak wybierasz sie prywatnie?? Wpadnij na kawke do Rochdale przy okazji :)
Gingerbaby 18mm! Wspaniale :) rosnijcie zdrowo :)
Ja wlasnie nasmazylam nalesnikow bo mi dziecko od rana gadalo, ze chce wiec obiadek na slodko :D
Pogoda okropna. Wieje, leje a ja musze isc ponad km piechurem po syna kuzynki bo obiecalam :/

Lolcia tak zdecydowalam sie jednak bo boje sie ze to blizniaki albo ze cos jest nie tak a nie wytrzymam juz dluzej chociaz i tak dlugo musze czekac na to usg. A na kawke pewnie ze chetnie kiedys wpadne ;)
I u nas tez naleśniki dzis byly, z bita śmietana i truskawkami ;)
U ciebie tez taki armagedon? U mnie tragedia głowy urywa tak wieje.

Ginger to polecialaś z tym pomidorem, az mnie zemdliło i gratuluje serduszka ;)

Archea, niestety mamy bezwzględny zakaz przytulanek, taki kolor pojawia się kiedy chce, dziś rano miałam a teraz mam przezroczysty. Wczoraj nie było go w ogóle.
Ginger gratuluję serduszka

Smile strasznie wieje, jak z Mikim z przedszkola wracalismy to muslalam, ze go porwie :D Chcialabys blizniaki? Mi sie zawsze marzyly ale to bym chciala jako pierwsze a teraz pewnie tez bylabym przerazona :D
A i nie dostalam odpowiedzi :D umowilas sie z midwife?? :)

Cos ty ja i blizniaki:baffled: nie ma mowy nawet nie nie nie.

Nie nie umowiłam sie, nawet w przychodni nie bylam jeszcze po tym jak przeczytalam o dziewczynie na majowkach to stwierdzilam ze nie spieszy mi sie, oni i tak maja tu wszystko w dupie a do tego zastanawiamy sie nad powrotem do pl.

Dziewczyny czy któraś z was jest nerwowa? czuje się jakbym miała zaraz wybuchnąć próbuje się uspokoić ale każda mała rzecz mnie tak wyprowadza z równowagi ze musze wyjść z pokoju żeby nie krzyczeć

reklama
Justyna
Witaj :-)

Malutkans
Ja jestem nerwowa po mamusi swojej :-D:p a zawsze mowilam ze nigdy nie bede jak ona a tu takie podobienstwo bbrrr . A teraz w ciazy mam tez wybuchy. Szczegolnie jak maz mnie wnerwi jak teraz... :-)

Ginger
Gratulacje :-D

Do góry