Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Marcinek by miał problemy z tożsamością jakbym mu zaczęła kupować wdzianka w kolorze barbie
ale dzisiaj miałam sen masakryczny: leżałam na oddziale z bólami, czekałam na cesarkę ale musiałam mieć większe rozwarcie, na łóżku obok czekał na cesarkę mój kolega i tak obydwoje leżeliśmy i jęczeliśmy z bólu... a zamiast mojego lekarza przychodziła moja była pani doktór, której nie znoszę i mówiła, że jeszcze sobie poleżymy... w końcu tego kumpla zabrali, a ja zostałam sama, taka zakrwawiona; w końcu i mnie zabrali na inny oddział, żeby tę cesarkę zrobić więc ulga i w ogóle, a lekarz mówi do wszystkich oczekujących: teraz zgaśnie światło i ma się tu pojawić po 500 zł od każdej pacjentki, bo jak nie to nic z tego i możecie sobie czekać dalej... światło zgasło, a ja tej kasy nie miałam ależ się wściekłam!
i weźcie tu prześpijcie całą noc, umęczyłam się jak dzika, to ja już wolę bezsenność

sen po prostu totalnie pojechany. ekhm to co bierzemy po 500 na porodówkę
tak na wszelki wypadek