reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
apropos szaleństwa babć to wydaje mi się, że i tak kulminacji nalezy spodziewać się po porodzie.
manta no ja równiez jestem za, szczególnie, że mam dużo braków w organiźmie do uzupełnienia. także ja po pordzie stawiam na regenerację, mała tez na tym skorzysta. a póki co wzięłam się za tran bo skleroza ciążowa mnie dopadła. jakoś ciut póxno mnie uświadomili, że to taki okres ciąży kiedy trzeba na kwasach omega3 jechać żeby nie zapomnieć swojego imienia i adresu :-D:-D:-D:-D:-D

JA teraz mam rycie główki, bo 90% garderoby mojego dzieciątka jest różowe a co jak wyjdzie chłopiec :szok:?! Załamie się chyba :eek: choć niby na każdym usg Pan doktor pokazuje mi, że to dziewczynka choć ja tam kurna nic nie widzę :confused::dry: ostatnio tylko widziałam jak buźkę zasłoniła rączką aż się powyłam :tak:

No u mnie mamusia szaleje jeju nie wiem co bym bez niej zrobiła:eek: za to druga babcia jak i tatuś dzieciątko mają w dupce :dry::eek: kiedyś ich pewnie olśni tylko, że wtedy to dzieciątko będzie ich miało w dupce, mamusia się postara :-D

tunia - dumna, dumna... jak paw na pewno;) już byliśmy kilka razy pokazać jak rośniemy:D a co! maleńka też słucha sporo o drugiej babci, która się nią opiekuje z chmurki:D

nefi - ja zauważyłam właśnie, ze u mnie skleroza się pogłębiła bardzo ostatnimi czasy... ;o masakra jakaś..
dziś sobie np. zablokowałam dostęp do konta w banku internetowego... bo hasła zapomnialam (a wchodze tam przynajmniej dwa razy w tyg!) ...

inamorate - ja właśnie dlatego nieufnie podchodze co do USG i płci... inaczej jak sie ewidentnie jajca widzi, ale z tymi dziewuchami to numery wynikają... u mnie juz dwie znajome mialy miec dziewuchy, a przy porodzie okazywalo sie, że chłop...tak samo jak ja od roznych lekarzy słyszaly zapewnienia, ze na 100% laseczka..i co? a jajco! nawet dwa:D dlatego ja się nie nastawiam, nie kupuje typowo dziewczęcego nic... Mam gdzies z tyłu głowy zakodowane, ze... moze mi się siusiak ukazac:P

Ostatnia edycja:
no własnie podobno ostatni trymest to wzrost mózgu u dziecka trzeba suplementowac kwasy omega3. jak sobie nie dostarczysz no to z Ciebie sobie dzidzi weźmie co potzrebuje, a my kurde zapomnimy jak się nazywamy. :-D jak nie bierzesz innych witamin to polecam tran, inaczej tzreba kupic kwasy.

Manta mysle ze ta babcia z chmurki jest codziennie przy malutkiej:-)takze ma opieke 24 na dobe:-)
inamorate lewatywe im!!!!!!:-D:-D:-Dtzn tej drugiej babci i tatusiowi:-D
nefi no o tym to nie wiedzialam trzeba brac oddzielnie czy wystarczy jak w tych witaminach ciazowych sa?

Wy sobie wezcie przyklad ze mnie:-)Jak mi pokazywal na drugim usg jaka piekna dziewczynka:-)a teraz jajca na pol monitora:-Dmyslalam ze z tego lozka spadne:-D
inamorate szkoda sciany tym bardziej jak jeszcze ladnie pomalowana:-Dmoze po blotku jakims by poprzeciagal albo cos:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry