reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

pinula - wez kapiel, jesli nie znikna lub sie nasila jedz do szpitala nie ma co czekac w razie jakby to byly skurcze tym bardziej ze ty nic nie bierzesz przeciw skurcza oprocz n spy. Ale ja panikara jestem i jako panikara sie wypowiadam

reklama
Pinla nie bierz kąpieli , jak to skurcze to tylko Ci nasili ,a przecież na tym etapie nie o to chodzi ...
Na przepowiadające to troszki chyba za wcześnie więc lepiej weź nospę i nogi do góry a jak nie przejdzie jedź do szpitala

Pinla nie bierz kąpieli , jak to skurcze to tylko Ci nasili ,a przecież na tym etapie nie o to chodzi ...
Na przepowiadające to troszki chyba za wcześnie więc lepiej weź nospę i nogi do góry a jak nie przejdzie jedź do szpitala
nie chce byz ty zlym wrozbita ale jedna z nas juz skurcze miala i dziecko na swiecie, ja drugi przypadek ze w 30 tc urodzilam nie ma co bagatelizowac!

Swieta racja bo jak zacznie latac i sie denerwowac to napewno do niczego dobrego ja to nie zaprowadzi pinula a jak sie bardzo martwisz zbieraj sie i jedz nie czekaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry