reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Aadka a na kiedy masz termin ??

Lina moja siostra mi wczoraj mówiła że tak się źle czuła w końcówce że była pewna że urodzi dużo wcześniej niż urodziła ... a i tak nie Jasiu wyskoczył w 39 tygodniu :-)

Choć jak się tak pisze o wyprawkach o pakowaniu torby to jednak ten poród taki bliski się wydaje :tak: i może stąd to przeświadczenie że większość z nas urodzi w lutym :-D

Mini,
Ja 20 marca

reklama
to zgadza się przyjda wtedy jak będe uważały że już czas

Angel to miałysmy taka samą wagę urodzeniowa,ja sie urodziłam o czsie z waga 2700 brat ważył tyle samo,a teraz wcale po mnie nie widac że taka drobniutka byłam

Ewstra w takim razie zazdroszczę jej intuicji i zawziętości :tak:

Angel bo to nie dość że końcówka ciąży to jeszcze ta ciemność jest dobijająca ... Dobrze że dzień już coraz dłuższy :tak:

atomówka a daleko masz od siebie do szpitala ?? Kurcze trochę to zagmatwane z tą przeprowadzką ... :sorry2:

Aadka tak mi się wydawało , i dlatego się dziwię że nasze suwaczki nie idą równo ;-) Bo ja też na 20 tego :-)

Bozienka a jak Kornelka ?? Jak to jest z rozwojem wcześniaczków ?? Dużo później zaczyna obroty taki wcześniak czy nie konieczne ??

Ostatnia edycja:
Ja urodzona terminowa z waga 2300 ale moja mama maial trudny porod:przodujce lozysko,ktore sie odkleilo masa krwie, transwuzja byla konieczna a dlugo czekala na krew bo ma zadka grupe krwi.
Mam dzis mega lenia ogladalam dzis 2 filmy, nawet obiadu nie mam checi robic, ryba juz czeka w ziolach sobie plywa:)jeszcze marchewke jakas musze obrac ale len len jeszcze raz len

ja humor tez do d..y, T mial miec wolne jutro ale jednak nie ma... az sie rozryczalam jak mi powiedzial..... caly czas sama siedze... mam tego serdecznie dosc! Czuje sie jak na wygnaniu... kota mozna dostac ...

ja mialal wage urodzeniowa powalajaca 4600 :dry:
pere - ja juz tak wyczekuje wiosny, ta ciemnosc i szarosc zabija mnie... tesknie za sloneczkiem

kindzia, atomowka ja tez tylko mam juz wszystko poprane i poprasowane wlasnie susza sie ostatnie ubranka i tyle prania ze mnie do puki ktos znowu mnie nie zarzuci ubrankami:-D
Torby tez nie mam a z rzeczy do szpitala dla siebie mam tylko koszule jedna szlafrok dwie pary "sexy"majtochow:-Di to by bylo na tyle dzidzi do szpitala tylko pampersy chusteczki i jakis zelik do mycia albo mydelko wiec dla Kubusia juz mam prawie wszystko:-)
Angel zaluj ze mnie dzisiaj nie widzialas jaki cyrk odstawilam:-)wylam przez godzine ze sobie nie poradze z dzieckiem a mama stala nademna i sie smiala:-)i mowi do mnie zeby to dziecko tylko sie wdalo w Twojego L bo jak wda sie w Ciebie to ja juz nie wiem:-Dtak mnie mamusia pocieszyla:-)

reklama
Tunia jak masz poprane, poprasowane i kosmetyki dla malucha to już gotowa jesteś
Ja w proszku ale wcale się nie martwie tym :p

Mini kochana ja do szpitala stąd mam jakieś 40 minut jazdy i nie byłby to problem gdybyśmy mieli kierowcę tutaj
A tak niestety ale jedyna osoba, która stąd ew mogłaby mnie zawieźć do szpitala, pracuje codziennie na nocki ( a jak znam życie w nocy się zacznie) więc niestety musimy się przenieść na tan czas aby mój tata mógł mnie zawieźć

Laski czy bolą Was kolana? Mi chyba siadają no te te jak to się nazywa?
Jak siadam albo wstaje to masakra, noż kurde kolejna głupia dolegliwość

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry