Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mini 40 minut to autem, no może 30 w nocy
Pociągiem do godziny
Autobusem 1,5 h
Ale pociąg, autobus wszystko odpada bo ja czuję,że to się w nocy zacznie
A w nocy dupa bo tutaj kierowcy nie mamy
Opcję wszystkie odpadają, musimy się przenieść tam i tyle.Od moich rodziców to jest 15 minut autem i po pierwsze auto i kierowca do dyspozycji 24h na dobę
Innamorate masz takie kopa ode mnie,że od razu będzie Ci lepiej
atomowka dzięki dzięki za kopniaka ;D. Ja do szpitala też za blisko nie mam tym bardziej ze nawet jeszcze nie wymysliłam gdzie chcę rodzić tunia23 ja już zdjęć brzucha nie robie bo mi sie w kadrze nie miesci ale kreche tez mam i to konkretna
ha ja mam do szpitala 5 minut autem w nocy i jakies 10 w dzien :-) takze blisko....
ide wstawic sobie bob i sie zabrac za prasowanie, co do torby to troche mam spakowane, niby jakos duzo sie nie zabiera a ta moja torba juz wiecej niz polowe ma zapchane... te podpachy, p[ampersy tyle miejsca zabieraja.... szkoda ze ok-ob nie mozna uzywac....