Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I pewnie dlatego lekarze nie pytają .
. Jak masz dłuższe cykle to do terminu z miesiączki musisz dodać dokładnie tyle dni ile wynosi różnica między Twoim cyklem a tym książkowym . Gorzej z nieregularnymi cyklami - ja takie mam ale że wiem mniej więcej kiedy miałam owulację i mimo że lekarz mi wyznaczył termin na 17 tego to moim zdaniem mam na 20 tego - co potwierdziło USG 

dospie w ciagu dnia. I jeszcze niunia w brzuchu fitness po nocach zaczęła uprawiać, oj żeberka mam obolale jak nic

Nie wiem czy to możliwe ale na pewno to nie była wrona - wyglądał jak mały drapieżny ptak ... Ale nie zdążyłam mu się przyjrzeć bo odleciał
to tak jak ta dziewuszka na lutym w ktoryms tam 30 ktoryms tygodniu urodzona i 4, 6 kg
to chyba dziecko z ciazy cukrzycowej, no bo jak??!
musialam sie z nim kontaktowac i prosic o ta zgode, a jemu samemu wlasnie rodzilo sie 6 (!!!) dziecko 
masakra co za bzdury! a no i oczywiscie w tym snie tez bylam w ciazy i mialam zaraz isc rodzic, a tu moja perelka miala isc na ta operacje, matko....