• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

nefi trzymam kciuki żeby się udało
torbę spakuję za tydzień, jak sobie takową przywiozę od rodziców :-)

a ja miałam milusi dzień przyszła koleżanka po 14 i tak do 21 posiedziałyśmy i plotkowałyśmy. tematy się nie kończą :-).

miłej, przespanej nocki

reklama
a ja wściekła:wściekła/y: byłam dzisiaj na badaniach morfologia i mocz owszem wyniki badan na mocz dostałam a morfologie mam napisane "do kontroli" i musze jutro znowu isc do tego szpitala bo niewiadomo co te baby zrobily z moją krwią :/ nooo niech to szlag trafi :crazy: aaa w moczu standardowo "znaczna flora bakteryjna" noo i teraz jakies wapno mi wylazło niewiem co to oznacza.
pewnie za szybko skrzepla i musisz poprawic zdarza sie

Kasiulka gdzie Ty wiosnę widzisz? U nas zima pełną parą

MaMicurina ale zazdroszczę wyjazdu, kurde ja też chce. Ale postanowiliśmy,że to zbyt ryzykowne teraz gdzieś jechać
ja balam sie na poczatku-teraz to juz nie:tak:

to tylko ja się dobrze czuje??:confused: fakt jestem wolniejsza niż zawsze, ale biegać przecież nie muszę:-), no i tyłek boli, ale mam nadzieję że to kwestia jeszcze paru dni
dziewczynki idzie już na wiosnę, będzie sloneczko, dłuższy dzień więc będzie lepiej!
oj nie tak predko z wiosna bo zapowiadaja mrozy pierwsze solidne:-(

Witajcie dziewczyny
Bardzo dziękuje za ciepłe przyjecie:)

Ja również czuję się jak wieloryb, w domu córka z m mają ubaw jak zbieram się z pozycji leżącej do siedzącej.

Jeśli chodzi o moje przygotowanie do szpitala to niewygląda to ciekawie, torba nie spakowana i powoli panikję. Muszę się za to zabrać.
Jeszcze mam troszeczkę czasu ;)

Podpisuje sie w 100% pod tymi humorami.. Az mi potem troche wstyd przed M. niczemu winny a wraca z pracy i jeszcze boruta :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja tez chce nad morze..

Teraz m ma dwa dni wolne, dwa robota na rano i 5 dni wolne..jeeeej ;-)
Chyba jutro pojdziemy do jednej agencji wynajmu mieszkan.... zobaczymy co tam maja...

mnie humory omijaja moze dlatego Ze leze w pokoju calymi dniami, czasem cos tam ide zjec i dalekj leze od tego lezenia mam zstoje ze np z wyra wstac nie umiem albo wiekszego kroku zrobic ;/

jutro tzn dzis ide do wampirarni i jestem ciekawa jak zniose taka wyprawe po 3 tyg nie wychodzenia dalej niz 40 metrow od domu ;/ yhhhhhhhhhh

na meza nie zloszcze sie bo go widze 2 razy w tygodniu w weekend ucieka z dzieciakiem po rodzinie czy dklepach pochodzic yhhhh
on chyba nie wie a ja mu nie mowie jak mi ciezko tak samej siedziec i sie umartwiac byle czym ;/

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że u każdej wszystko ok, nóżki zaciśnięte i czekamy dzielnie do końca lutego,początek marca. U mnie ok, wyniki wychodzą dobre,małą dzisiaj bądź jutro powtórzyć na ta cholestaze i jak będą ok to w poniedziałk wyjde ale mam cicha nadzieję że może na weekendzie mnie wypuszcza. Z ręką również nuż lepiej, mogę więcej nią ruszać i dzisiaj całą noc spałam jak zabita :-) jeszcze miałyśmy przebój w nocy z ta dziewczyna co leże na sali bo jakiś facet o 2.30 szwedał się po naszym oddziale a co się okazało jeszcze wszedł do nas do pokoju i stał obok mojego łóżka bo ta dziewczyna się przebudziła i go widziała ale ten wyszedł i go pielęgniarki znaczyły no i panika cm on tutaj robi a co się okazało przyszedł z neurologii a najlepsze jest to że neurologia znajduje się w skrzydle obok jeszcze na drugim pietrze , zjechał sobie windą, przyszedł do nas i że go nikt nie zauważył jak się błąka po szpitalu :-( ehhh masakra. Zbieram sie teraz do mycia i czekamy na wizytę lekarzy. Pozdrawiam wszystkie Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry