Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pewnie za szybko skrzepla i musisz poprawic zdarza siea ja wściekłabyłam dzisiaj na badaniach morfologia i mocz owszem wyniki badan na mocz dostałam a morfologie mam napisane "do kontroli" i musze jutro znowu isc do tego szpitala bo niewiadomo co te baby zrobily z moją krwią :/ nooo niech to szlag trafi
aaa w moczu standardowo "znaczna flora bakteryjna" noo i teraz jakies wapno mi wylazło niewiem co to oznacza.
ja balam sie na poczatku-teraz to juz nieKasiulka gdzie Ty wiosnę widzisz? U nas zima pełną parą
MaMicurina ale zazdroszczę wyjazdu, kurde ja też chce. Ale postanowiliśmy,że to zbyt ryzykowne teraz gdzieś jechać

oj nie tak predko z wiosna bo zapowiadaja mrozy pierwsze solidne:-(to tylko ja się dobrze czuje??fakt jestem wolniejsza niż zawsze, ale biegać przecież nie muszę:-), no i tyłek boli, ale mam nadzieję że to kwestia jeszcze paru dni
dziewczynki idzie już na wiosnę, będzie sloneczko, dłuższy dzień więc będzie lepiej!