Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak go wypucowalam wymylam i wypralam to co sie dalo odczepic w pralce ze wyglada jka by dopiero ze sklepu przyjechal mimo ze byl uzywany chyba z dwa trzy razy to stal na strychu i wygladal jak strach
Juz kiedys na poczatku ciazy bylam i fige z makiem dostałam ;-) Nic nie wolno! Nic w UK nie maja, ani jakichs syropkow jak w pl, ani tabletek na gardlo jak tantum, ani syropu prawoslazowego na kaszel. NIC. Taki daleko przed Polska rozwiniety kraj co nie 
jak tylko sie prostuje - wstaje to tak boli
czekam az zmieni pozycje troche chociaz 
mata pewnie podam bo sama nic nie wymyślę
Niepokoi mnie tylko dlaczego nie boli go gardło ( przy anginie to typowy objaw ) a bardziej skarży się na brzuszekszkoda że nie mam takiej sprawdzonej lekarki - ta o której byłam ( a nie było mojej niestety ) już kilka razy postawiła złą diagnozę mojej znajomej i dlatego z duszą na ramieniu będę go paść tymi lekami
![]()
nie wiem dlaczego boli brzuszke, ale i tak przy antybiotyku jakis probiotyk będzie, więc może lepiej sie poczuje, no i cos lżejszego do jedzenia, co by żołądek nie musiał cięzko pracować ;-)Dziewczyny nie nadrabiam co piszecie.... mam straszny ból żołądka - zjadłam jeden talerz rosołu i zwijam się z bólu... jak myślicie czy to może być poważne?? nie wiem czy dzwonić do lekarza czy na IP jechać....
Kadza ivi ma rację z tym spaniem . :-) Choć wg mnie organizm (przynajmniej mój ) wcale się nie przyzwyczaił![]()
ale serio serio - bo ile rzeczy mozna zrobic, a nie łazi człowiek niedospany, robota się nie klei i cały dzień do niczego