reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hehehe na mnie dziś nie liczcie ;) skurcze przepowiadające wprawdzie są, ale nic szczególnego:-)
Pere nam niezłą niespodziankę zrobiła!!

Atan - dzięki za kciuki :) :)

reklama
Kangurzyca trzymaj się dzielnie, Super że Antoś ma apetyt i szybko rośnie - tylko tak dalej :tak:

atomówka u mnie jest ten problem, że często się za coś zabieram inic mi z tego nie wychodzi. Potem tworzą się zaległości, które ciężko mi obecnie nadrobić - dawniej wystarczyłby dzień dobrego sprężenia i byłoby ok. Niekończąca się opowieść (remontowa oczywiście) też mi nie ułatwia życia - chętnie bym już sobie wysprzątała wszystko na błysk i tylko na bieżąco ogarniała co trzeba, ale u mnie ciągle nie jest to możliwe :no:
No i potem piszę 15 razy o tej samej czynności (jednej i tej samej), że czeka na mnie, aż zrobię - dziś ani do żelazka nie dotarłam (na szczęście ??? kolejne pranie już się suszy), ani podłóg nie ruszyłam... Ciekawe na ile jutro się zmobilizuję...

mata a z czym będziesz w razie W Dobrusię jeść - z ketchupem czy musztardą? ;-):-)

..........................................

Melduję grzecznie, że ja dziś w nocy rodzić nie mam zamiaru (naturalne metody wywoławcze zdecydowanie mi dziś nie grożą)

M wrócił z pracy w miarę punktualnie, z trzema czerwonymi tulipanami - fiu fiu... Bardzo ładne i pachnące /marzy/
Potem trochę pozamulał (widać, że zmartwiony czymś okrutnie), pogadaliśmy chwilę - no martwi się M porodem :eek: No to kto ma rodzić :confused:.
No a teraz już grzecznie śpi.
A ja wcinam chińszczyznę z torebki i zaraz potem myk pod prysznic i w ślady M.

No więc śpijcie dobrze (albo figlujcie miło, jeśli wola ;-)) i do jutra :-)

Edit:
Że co???
Perelandra graaaaaaaaaaatulacje - wow - pierwsza z niespodzianek ma chłopca :-)
Kciuki za Marcinka - na pewno da sobie chłopak radę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ojej dobrze, ze mi laptop odpalil na chwile coza wiesci, az mnie ciarki przeszly!!
Pere i synuś!! MAtko Boska mam nadzieje, ze z nim ok !!!
Teraz bede o nich myslec , szlag by to trafil..
PERELANDRO gratulacje!!

dziewczyny Kasiurek i Pere dziekuja bardzo za trzymanie kciukasów! najwyrazniej nasze dobre fluidy maja magiczna moc!
a teraz trzymamy grupowo za Marcinka! bedzie dobrze! musi byc :tak::tak:
jak bede miala jakies wiesci od Kasiurka o malym od Pere, to dam znac.

ojoj nie spodziewalabym sie ;-) a myslal by ktos ze jak ma donoszona ciaze to urodzi wczesniej a tu mi sie marcowki sypia ;-) a ja nie... to niesprawiedliwe ja juz chce urodzic,,,

PERLANdia GRATULUJE syneczka ;-) duzo zdrowka !!!

p.s. a ja bede miec niezdrowe walentynki maz wejdzie do maca w drodze z pracy ;-)

Jeszcze przed położeniem sie spac zerknełam na forum i niespodzianka :-) oby z tymi szmerami to tylko fałszywy alarm był i maluszek dzielnie dawał sobie radę :tak:

Atan hihi no wszyscy sie w kolejkę Tobie wbijają :-D to ja dla Ciebie takie porządne
krakanie KRAAAAAAAAAAAAA co by Amelka do wylotu sie szykowała ;-)

Villandra mała to zywcem pożrę jak znów będzie takie cyrki urządzać - jak pomysle, że za jakiś czas i do malucha przyjdzie mi też wstawać, to dochodze do wniosku, że zamienię się w zombie :sorry:

a ja znów padam - ciśnienie 100 na 50 - do tego brzuszek ładnie sie stawia... ale niech maluch poczeka, bo jutro kurierem brakująca część wyprawki ma przyjść :-D

miłej nocki

reklama
mata dzieki ;-)
a mam pytanko ty na tym szydelku robisz tez te fajne czapeczki zabkowe ? jak tak to za ile ? bo by mnie interesowala ;-) tylko jak zus mi pioeniadze przeleje ;-)albo na szydelku zielone zabkowe buciki ;-) no ja mam bzika na punkcie zabek ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry