reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej wpadam przelotem zameldować, że u mnie ok - powiedzmy. Tzn. nie rodzę, ale się pojawiły kłopotki, więc musiałam zmykać (i akurat neta wcięło, że nie mogłam się odmeldować). A teraz szybciorem pod prysznic, bo jutro z rana do gin, a droga taka cudna, że strach się bać - no białe drogi mnie nie przerażają, bo u nas to norma i przywykłam, ale znając życie inni będą jeachać z prędkością żółwia, a wyprzedzić nie będzie jak :confused2:.

Trzymajcie się i do jutra - mam nadzieję, że znajdę czas ;-)
Buziaczki.

reklama
mini juz sprawdzam choc mi terminy skakaly i to nawet na marzec bo Amelka wolno rosla i sie bali ze z nia cos nie tak a potem wyskoczyla ze hej ;-) a zrobilam ciasteczka czekam az ostygna ;-) a i wykapana ;-) i odrazu lepiej sie czlowiek czuje ;-) Zobacz załącznik 438276

no termin z 12tyg usg wyszedl na 28 luty mi caly czas wychodzilo 28 i 29 luty 1i 3 marzec i dopiero po polówkowym wychodzilo wczesniej 24.02 a potem 19.02 i 14.02 i 6.02

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny - która rodziła dzisiaj?:) Jak skurczowo się czujecie? U mnie na szczęście się uspokoiło jak się położyłam :)

Ale niestety jestem po baaaardzo kiepskiej nocy.. od ok 2. kręciłam się z boku na bok, przysypiając co jakiś czas tylko...

Mata - śniło mi się że napisałaś rano że masz skurcze co 10min i że jedziesz na IP, bo albo się rozkręci albo wracasz do domu Dobrusi ubranka przyszykować do przedszkola:-D:-D

Atan - z uwagi własnie na te rozbieżności w terminach powinno się patrzyć na datę z usg z 7-8 tygodnia. Miałaś wtedy jakieś usg? zerknij sobie na nie i zobacz jaka z niego data porodu Ci wychodziła? Poza tym nie należy się sugerować datami porodów z późniejszych USG, bo wychodzą co chwile inne.. I człowiek się nastawia żę to "już" a to np jeszcze 2 tygodnie czekania!

Dzien dobry :-)
Ja na chwilke powiedziec ze lece do doktorka zdam ladnie relacje jak wroce no chyba zeby mnie cos zatrzymalo w tym szpitalu to napisze smsa:-D:-D:-D:-D:-D:-Djaka ja dowcipna z rana nie:-D

Noc masakryczna moj synio kochany tak kotlowal ze spac mi nie dawal i po kim on taki zlosliwy dla mamusi no po kim po tatusiu:-D:-D
Dobrze buziaczki laseczki do pozniej:-D

oj chyba dzisiaj wszystkie kiepsko spałyśmy :) ja tez sie mordowałam koło 3 nad ranem ale po godzinie w koncu zasnęłam :)
Ide dalej spac odezwe sie później :)

Witam się z rana i ja. Obudziłam się o 6-tej oczywiście z bólem gardła i już nie mogłam usnąć. Gardło mnie boli okropnie, mam zakwasy mięśni brzucha od kaszlu, ale przynajmniej większą część nocy przespałam spokojnie.
Dzisiaj mam pracowity dzień - jutro przeprowadzka, a jeszcze sporo pakowania, no i dzisiaj mam wizytę i usg, więc zobaczymy ile Oskar waży - mniej więcej oczywiście.

Hej Kobietki :-):-):-):-)

Ja tam spałam dziś elegancko - 5 razy pobudka na siku ale nie czekałam potem, żeby zasnąć tylko odlatywałam w momencie :-D:-D:-D:-D wszystko byłoby super , żeby nie ból bioder - ja Cię normalnie jakby mnie rozrywało od środka... ale cóż jak to któraś wczoraj pisała jak nie urok...

No patrzcie, patrzcie Panią Linę :-) Cwaniara!! Jeszcze nie dawno chciala co dnia juz i teraz porod, max po sesji a teraz co?? Do 1 dnia terminu by czekala z wywolywaniem :-D
Normalnie do przetrzepania :-D

Ja w poniedzialek zaczynam 37 i juz jestem w-y-l-u-z-o-w-a-n-a ;))
Szczegolnie jak to moje dziecie takie duze :P
I , ze nie ma cisnienia bo i tak i tak bede jeszcze z nim w tym domu ..

A ja juz go chce i koniec!
Tak mi ciezko , ze nie umiem sobie jeszcze tych kilku tygodni wyobrazic :no::-(

Pączki mam ,. po 3 na głowe ale żeśmy sie zapchali obiadkiem i dopiero teraz sie za nie zabieramy :-)

Angel ale jak Atan próbowała już wywołać to widocznie jeszcze nie ten czas ;-);-);-) a te tygodnie minął nie martw się - nawet nie zauważysz :-):-):-)

A mi już się nie chce rodzić :-D:-D:-D - zaczęłam się dobrze czuć, mogę chodzić po sklepach, jeść co chce a i dziecko mi jeszcze nie płacze - co innego jak musiałam "uważać na siebie" :-):-):-) aaaaaa i przestałam tyć ciągle mam te +19 do których się przyzwyczaiłam i już nogi mnie nosić chcą :-):-):-)

Tunia, Doris powodzenia na wizytach :-)

reklama
cześć zupełnie porannie

wstałam jakoś wcześniej z moim mężulkiem, bo byłam głodna :-), choć zaraz pewnie jeszcze raz skieruję się w stronę łóżeczka

Doris, zdróweczka i szybkiej przeprowadzki, a przede wszystkim dużo siły.AAAA i powodzenia na dzisiejszym usg
Tunia. Vill za Wasze wizyty &&&
Ivi Twój sen:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry