reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam dziewczyny :D
widze sie tu porobilo od piatku :0

ivi- trzyam kciuki za rozwoj akcji

poczytalam was pobierznie ale nie odpisze kazdej z osobna, bo kogos pomine jeszcze ;/

Ja wciaz chora, jakies przeziembienie mnie dopadlo.... nic mi sie nie chce robic ...
widze wszystkie maja juz jakies objawy zblizajacego sie porodu... tylko u mnie calkowita ciszaaaaa nic kompletnie nic sie nie dzieje....

milej niedzielki zycze

reklama
Kindzia no widzisz jaka Ty zdolna jesteś :-):-):-):-)

a ja mam nadzieję, że u mnie obędzie się bez krzyżowych - skoro do tej pory ich nie mam to może już się nie pojawią :-)

Czesc laski!

ivi- kochana trzymam kciuki za to, zeby skurcze same przyszly! jak nie przyjada to wierze, ze jutro jak bedzie Twoja ginka to wszystko łądnie poprowadzi! dzis odpoczywaj sobie i sprobuj sie nie denerwowac, wiem, wiem latwo powiedziec, gorzej zrobic.Jutro 20, ładna date urodzenia bedzie miala coreczka; 20.02.2012 :-)

mowicie, ze rybki romantyczne....hm...u dziewuszek to fajowsko, ale ja nie wiem jak ten moj chlopczyk bedzie rybka...obawiam sie, zeby nie byl taka rybka- pipka :sorry: wolalam jednak wodnika, ale coz....musze uwierzyc, ze nasze dobre geny ;-) plus wychowanie spowoduja, ze to bedzie jednak rowny facet, a nie jakas romantico lebioda, sama nie lubie takich facetow, pewnie przez to, ze ja panna- mocno stapajaca po ziemii :eek:

jopal- ale mialas piekne 30 urodziny wow, super! musisz miec swietna rodzine i przyjaciol!! maz tez fajowski, taki prezent słodki!

nefi, Lina- ja juz tez czuje sie na prawde kiepsko, brzuch jak kamien, ide sie wlasnie wymoczyc w brodziku hehehe, zrobic sie; wlosy, maseczka, nogi i cala reszta, zebym na jutro byla gotowa, rano tylko szybki prysznic wezme i jedziem!

Kasiurek- Witajcie w domku!!! pisz jak u Was! dawaj fote Igusi! jak znajdziesz chwile to skrobnij cos do mnie jak tam bylo...wesz o co caman....

tyle mialam pisac, ale oczywiscie zapomnialam, to ide, jak wyjede pewnie za jakas godzine z mojego mini spa to lukne.

nefi a wiec i za ciebie trzymam kciuki &&&&&&& niech szybko przyjdzie porud ulzy ci :) kindzia hehe cos by sie z tym brzuchem wymyslilo a z Calineczka nic niewymyslisz choc od 3 dni w nocy przesypia mi jedno jedzonko :) wiec te 3 godzinki dluzej pospie ;) a wogule to malpiszonek ogladal wczoraj zemna walke ;) po walce kupsko taakie wielkie jedzonko i do spania i sie obudzila nad ranem dopiero :)

Ajako pozytywnie zazdraszczam.... jutro już będziesz po wszystkim... super :-):-):-):-):-) i Mały Wielki Facet już na świecie będzie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Bozienka no i prawidłowo Calineczka walke podsumowała
kupsztalem po pachy

nefi.. blisko blisko u Ciebie.. termin nasz na poczatek marca.. toz to przeciez 10 dni
jak na bombie siedzisz zegarowej:)

Kamila przeganiamy choróbsko!! sio sio sio!! dosc mamy wrazen to jeszcze przeziebienie sie przypałetało.

Ajako powodzenia, no fakt to juz jutro:) ale ci "ZaZdRaSzCzAm"

reklama
A ja nagle nie mam neta, donrze ze.babyboom ma aplikacje na androida to latwiej wejsc zobaczyx wiesci. Oczywiscie o ivi przedewszystkim hehe no to trzymamy kciuki za jutro! Ja po wczorajszym sprzataniu jestem tak poobijana i obolala jakbym w polu caly dzien robiła do tego konno na oklep pojezdzila -moje krocze! ale nawet Pol skurcza :rolleyes: nic nie mam jak kamila czasem w pochwie coś zakluje ale przy tym co wy opowiadacie to raczej żadne zapowiedzi. Chyba jednak czekać mnie bedzie wywolywanko 21 zapewne 5 kg dziecka ;) no a dzis nasze 'walentynki' w hotelu :-D uff masakra na tel pisac. Miłej niedzieli!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry