Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Angel tylko żebym z tej podświadomości nie urodziła![]()

jak ja bym krzyczała na Męża albo przy parciu?????? 

jakbym tydzień imprezowała 

a po co mam się z nim kłócić - grzecznie kroczę do łóżeczka jak na przyszłą Mamę przystało ;-)

Moze we wtorek bym sie zastanowiła głebiej nad twoją teorią
3 godzinny shopping, teraz impreza.. Bawcie sie dobrze, wróćcie w trójkę :-)

A jak tu sie oprzec jak swiadomosc taka, ze to ostatnie dni moga byc a potem.. hard corowa dieta

bo tego też już próbowałam i NIC. Moja siocha ciągle gada, że mamy się bzykać bo od tego urodzę, ona urodziła 2,5 tygodnia przed terminem niby od tego, ale ja już nie wierzę widocznie mały był gotowy no i zbieg okoliczności.Ina i Hania witamy w domku.
Ja dzisiaj w nocy to chyba będe myszy łowić no serio (albo te chomiki Angel). Znowu spałam. Mały usnął to tata razem z nim no i co mi było robić poszłam się tylko położyć i poczytać ale w końcu też usnęłam, więc nocka będzie zarwana.
Mini a z tym seksem dwa razy dziennie to albo nie działa albo ja jestem jakaś popsuta bo tego też już próbowałam i NIC. Moja siocha ciągle gada, że mamy się bzykać bo od tego urodzę, ona urodziła 2,5 tygodnia przed terminem niby od tego, ale ja już nie wierzę widocznie mały był gotowy no i zbieg okoliczności.
). Takie maja fajnie jak twoja sis widzisz akurat sie udalo pomóc
Ja juz co nieco probowalam jak polozna powiedziala, ze jest duzy i gotowy..a czuje normalnie w tym brzuchu jakis opór "nigdzie nie ide "
Chociaz jak tak dalej sie bedzie wiercil to wkoncu cos wywierci