reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Co do Kindzi myślałam, że przy dzisiejszej technice usg pomyłek już nie ma. Chociaż Kindzia to jak dobrze kojarze chyba tylko 2 usg miała więc może lekarz się za bardzo nie wysilił z oglądaniem usg.

ale wiadomosci :-);-) co zajrze tu to cos sie dzieje...

kindzia super jeszcze raz gratki :-D

ja bylam z psami na spacerku i teraz zastanawiam sie co z soba zrobic :) na jakies ciasto mam ochote... moze jutro cos upieke...

czy wy tez jestescie non stop glodne???????

o ludzie - ale niespodziwajka :-D
Kindzia ma córeczkę - ale czadowo i taka szybka akcja - chyba te liście malin pomogły :-D:-D:-D Jejku ale cudowne wieści dziś od rana :tak:

villandra i jak ustatliliście z imieniem ??

Ostatnia edycja:
No przezyłam szok:szok::szok::szok:
Nie wytrzymam dziewczynka:-)ja sie wcale nie zdziwie jak i u mnie bedzie taka niespodziewajka:-)chociaz jajeczka na pol ekranu byly to i tak pewna bede jak urodze :-Dkindzia starsznie sie ciesze masz swoja krolewne:-D

A moj to dzisiaj jakas impreze chyba w brzuchu ma bo normlanie caly czas sie rusza a ponoc teraz powinien wiecej spac:-)u mojego dziecka to sie nie sprawdza:-)

Ale cicho nie ma co nadrabiać ja jakoś weny nie mam i podczytuje.Zaczynam się stresować wizytą u lekarza.Miałam pospać i nie miałam kiedy.
Vill- i jak obrady co ustaliliście imię dla maluszka ??
Kamila- ty to masz siłe na spacerki ja to ledwo po domu chodzę..
No dobra to która jutro rodzi ??Może dziewczyny wyrobimy się wszystkie w lutym :-D:-DMamy trzy dni :-)

Mi sie chce non stop jeść jak nigdy dotychczas przez cala ciaze :/ a mały miejsca nie ma ciśnienie mnie na przepone i źle mi sie oddycha - a mam na tym punkcie mała fobie więc jest ciezko

wow jakie wiesci :-D:-D niezła niespodziewanka u Kindzi:-D:-D

u nas kolejny dzień z cyklu "jak opanować chaos". U młodego zaczyna się bunt, dziś mieliśmy od rana niezłe akcje.. Moja mama już pojechała, jak to stwierdziła "musimy zacząć sami sobie dzień ustawiać" i tu się z nią zgadzam. Młoda dziś spała cudnie w ciągu dnia, dużo udawało mi się zrobić w domu i spędzić czasu z Tymkiem, ale cycki to miałam chwilami jak kamienie...

Ciekawe która następna rodzi?:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry