reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja jestem chetna na dzisiaj ale coś Roksana nie chce wyjsc :p mój K mówił że dzisiaj urodze no ale sie przeliczył :p he he, a ja później ide do zielarskiego po herbatke z lisci malin, wiczorem przysiady, zaczne męża molestować, jutro powtórka i ciekawe co lekarz w piatek powie :p bo do tego piątku mówił że mogę urodzić no ale widocznie nie urodzę tak coś czuję :))

Ją też chętnie na dzis już mówiłam ale nic się nie zapowiada.
Poza tym masakrycznie w brzuchu coś dziś bulgota jakby pecherzyki powietrza się uwolnialy czy coś, dziwne to jakieś.

Bożenka wątpie w to żeby małej się chciało dzisiaj wychodzic bo nic na to nie wskazuję :p oprócz bólu krocza, skurczu raz na ruski rok nic się nie dzieje :p wyjdzie kiedy będzie chciała chociaż mamusia by sie nie obraziła jakby gdzies na czasie wyszła bo juz jej cieżko na maxa :/ i psycha wysiada :/

To ja tez to dzisiaj mam i wogole chyba bokiem chce mi wyjsc wlasnie:-D
A przed chwila mialam wrazenie ze mi po nogach cos leci juz Wam mialam pisac ze mi wody odeszly:-D

Co prawda marzec już jutro, ale postanowiłam się przywitać i mam nadzieję, że przygarniecie mnie do grona marcówek :) Termin mam na 23 marca, ale moja lekarka przewiduje, że urodzę szybciej. Z powodu skracającej się szyjki leżę już 7 tydzień i juz ostatni :) Od poniedziałku zaczynam sie ruszać i czekam na poród :)

reklama
Do góry