Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agusia moja na cycku i identcznie robi co chwile kupe i od kilku dni raz wodnista co wsiaka zupelnie a raz normalna, pewnie to od naszego jedzenia ale zupelnie sie tym nie przejmuje bo ona tez musi pomalu oswoic sie i jesc wszystko, kiedys sie jej organizm przyzwyczai, tak samo ma miliard krostek lekko widocznych na calej twarzy wiec pewnie uczulenie ale pomalu znika a menu mam takie ze jem juz wszystko wraz z mazurkiem i orzechami itp.
Od czasu do czasu pojawiaja sie uniej biale krostki z czerwona obwodka wiec mysle ze to potowki, ale na to nic nie robie i mijaja do wieczora.
dzieki wam wszystkim dziewczyny... uspokoilyscie mnie troche
maria nasze dzieci w podobnym wieku wiec ufff moze faktycznie masz racje... te kupki to tak jak mowisz od 2 dni wsiakaja ,ale w miedzy czasie byly 2 co juz nie wsiaklyksiazkowe dokladnie
tylko te wodniste mnie zmartwily ... i do tego jeszcze krostke ma na pupie a pieluchy naprawde czesto mu zmieniam i pokrywam doslownie w sudocremie zeby ten tyleczek moj sliczny ochronic ... wieczorem co dzien wietrzymy jajeczka po pol godziny bez pieluchy tylko na matach z pampersa ... nie wiem co jeszcze moge zrobic ... jakies propozycje ?
co do krostek na buzce kochana u nas jest to samosa to potowki i u nas wyskakuja od cycowania np. sie chlopczyk tuli i poci i zaraz jest zgaga... ja zakupilam male pudeleczko sudocremu, ktorego nie stosuje na tylek, opisalam ze to na buzke( zeby sie nie pomylic) i delikatnie na buziaka smaruje tam gdzie go wysypie, pomaga
polozna mi podpowiedizla jeszcze z kevinem
a gdzies czytalam ze dziewczyny robia krochmal przemywaja buzichny i tez swietny.

Hej tam
agusia na cycu kupek może być tyle ile karmień. I mogą być dość rzadkiej konsystencji ;-) Poza tym dzieciaczki robią kupę "na raty".
Co do odparzeń - sudocrem dopiero na same odparzenia (nie zapobiegawczo) i z umiarem, bo nie przepuszcza powietrza. Myślę, że dobrze by zrobiło wietrzenie pupy. Ja zawijam małego co jakiś czas w tetrę (bo na razie jedziemy głównie na pampersach; planowałam tetrę i nie rezygnuję z tych planów, ale myślę wprowadzić ją później; pani nefrolog też poleciła stosowanie tetry albopieluch eko - tylko wiadmo: trzeba często zmieniać, żeby maluch nie leżał w mokrym), 1-2 razy dziennie stosuję odrobinkę linomagu (zielony) i żadnych nieproszonych rewelacji na razie nie ma.
A może rodzaj pampersów małemu nie odpowiada?
A my sobie właśnie zasnęliśmy u mamy na rączkach, to teraz mama spróbuje wcielić w życie niecny plan odłożenia dziecka do wózka![]()
Witam sie porannie
Dziewczyny proszę o radę ... Jak tam u was z kupkami? Mój maly robi bardzo często , właściwie za każda zmiana pieluszki Cos jest , od ostatnich 2 dni bardzo zadko powiedziałbym, bo wsiaka w pampersa .... Zaczynam sie niepokoić , maly jest na cycusiu oczywiście, nie stracił apetytu , je tak samo często jak zawsze , ale przez to kupkanie pojawiła sie krótka na tyłku mimo ze pieluszki zmieniamy często i dosłownie panierujemy sudocremem ...
Co myślicie ?
a czasem przez pare godzin nic ;-)
Dzięki Vill !
Życzę zeby niecny plan wypali bo mój ostatnio śpi jakby nie spał ... U mnie śpi a jak próbuje odłożyć do kołyski, lezaczka to na zawołanie oczy jak 5 zł i a piac na nowo "aaaaa-aaaaa" ;-) teraz usunął sam w lezaczka to go jie ruszam niech śpi robaczek