V
villandra8
Gość
Melduję, że żyjemy. U nas chwilowy brak czasu i plan wyjazdu na weekend pod Poznań, ale obiecuję wszytstko ponadrabiać, jak tylko będzie to możliwe.
Buziaki.
Buziaki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
http://28dni.pl/pictures/1375441.jpg
cudownie się tego słucha :-)
:-)
a ja się dziwię że ubranka na 62 już takie raczej do wymiany na 68 :-)
choć wiem że jeszcze nie jest możliwe ...

wiec dzis pewnie juz cos ok 6,700 ...ciuszki 68 akurat 

Nie ma jakichs histerii i marudzen- ewentualnie matka nie odgaduje na czas o co chodzi i wtedy juz sie rozwyje i zpurpurowi na całego i chwile zajmuje go uspokoic
). Jesc nie chcial ( a on z tych co jak nie wie o co mu chodzi to najlepiej zapic cycem)no to niech sie dzieje wola nieba wrzucilam go do kołyski i wlaczylam rainforest. Bach obudzilam sie pol godziny pozniej a on łoczy jak pińc zeta do mobila
bach, znowu przysnelam az obudzil mnie budzik, wstalam kolejne 30 minut krzatalam sie a on dalej z mobilem sobie lezal :-) Strasznie go lubi !!
Wolal sobie polezec i ze mna pogadac! Zjadlam sniadanie, pobawilam sie z nim, wtedy dopiero zjadl- do lezaczka poogladal tv ( uwielbia!
) widze, ze przysypia to go do wyrka pod mobila i wlasnie wylaczylam bo pierwszy raz sam tam zasnal!
. Do zabawek cieszy i sie emocjonuje, że hej ale jeszcze nie wyciaga łapek ;-)