renia1321
Fanka BB :)
reniuszek proszę poczytaj sobie bo jak Maksiu marudny to też może ma akurat Skoki rozwojowe w pierwszym roku życia niemowlęcia - osesek.pl - ciąża, noworodek, niemowlę, wychowanie i rozwój dziecka, rozszerzanie diety
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja córeczka urodziła się kilka dni przed terminem czyli 29.02.12 siłami natury, ważyła 4200 g i miała 58 cm. Teraz waży 6300 i mierzy 70 cm :-) Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona 
Sam z siebie 
Nie wiem, co mu się dzisiaj stało 

Ale w sumie bardzo się cieszę 

Może dlatego, że Rafał się tak cieszy, jak go tatuś do kąpieli szykuje? Bo przecież wczoraj jak się szykowaliśmy do wspólnej kąpieli i M pomagał to mały oczywiście kwiczał z radości.
I tak już któryś wieczór z rzędu. Coś mi mówi, że cycusiem nie pogardzi...

. Nie sądziłam że aż tak na tym etapie będzie to przezywać .... 

bo poleciał do rodziców - teść miał dziś bardzo wielką chęć połowić rybki i prosił o zastępstwo w barze (przy okazji M ściągnie Grę o tron <bo na naszym łączu zajęłoby to co najmniej miesiąc> - więc wiadomo, co będziemy robić jutro ;-)). No ale Rafał był baaaardzo zadowolony. Nawet czapka mu dziś nie przeszkadzała (zakładam mu zawsze po kąpieli czapeczkę, żeby przejść do pokoju bez żadnych zbędnych przeciągów - potem zaraz zdejmuję; a Rafał KAŻDĄ czapkę wita głosem sprzeciwu).
)
I tak w koło Macieju...
)