hej, hej
ja oczywiscie przelotem, jestem mega, meeega niezorganizowana, ze nie moge na spokojnie usiasc na pogaduchy z Wami, no szok normalnie w zyciu bym sie nie spodziewala, bo na moich wrzesniowkach 2008 przy malej Julce to bylam na biezaco i non stop
witam nowe kolezanki, przynajmniej Wy dajecie rade widze :-)
Atomowka- kurde u mnie to samo, zebym uprawiala sex to normalnie pomyslalabym, ze w ciazy jestem serio

zaraz po porodzie to wygladalam jak prawdziwa anemiczka z ta moja anemia mocna, a teraz szkoda slow....chocby organizm chcial wszystko nadrobic, normalnie tyje i brzuch mam wiekszy jak po porodzie

jak znajdziesz jakas fajna dietke to daj znac, bo ja sobie obiecuje od kazdego poniedzialku, ze sie biore, ale tak mi sie chce żrec (soory za wyrazenie, ale jedzeniem tego nazwac nie mozna

) ze nie daje rady!
a wiec mam pytanko;
czy mam isc po jakies tabletki na zanik pokarmu czy jak sie z tym rozprawic??
moj maly nie chce w ogole juz ciagnac piersi w dzien, czasem wieczorem jak jest zmeczony, a nie moze zasnac to sie ładnie przyssie, w nocy tez popija, ale to loteria; albo zasnie po tej piersi, albo domaga sie jeszcze butelki.
a w dzien same klopoty tylko z tymi cyckami, bo takie bolesne robia sie zatoro- kamienie czy jak to sie tam zwie

a jak odciagam to pompie i pompie, a wychodzi z tego caly guzik, tj. jakies 40 ml z obu, to jak to jest mozliwe to ja juz nie wiem

aha do tego mam wlasnie chyba to co miala Angel; mega bolesnosc sutka jednego, normalnie stanik mnie dobija, a jak wyjde na dwor to masakra jak mnie boli!
helppppp
ina- Hania jest cudna!! ale kurde sorki nie mam na karcie :-( a nie wiem czemu w koncie bankowym z ing zniknela mi taka opcja jak doladowanie telefonu
Amandla- super urlopik bedziesz miala, nfiu fiu normalnie pozazdroscic
Angel- Dorian jest przeeeecudny! i taaaaaki duzy! widzialam na Fb
mini- Dusia drobniutka kobietka bedzie jak Ty, fajnie, nie bedzie sie musiala martwic figura

i sliczna jest!
i szybko sie zasmiewa! moj poki co raz sie do mnnie zasmial na glos jak robilismy samolocik, ale to bylo raz tylko, a tak to tylko dziasełkami swieci :-)
a ja jutro jade zlozyc mlodemu na paszport i mam nadzieje, ze dostane go po 14 dniach, bo okazalo sie, ze na caly lipiec wybieramy sie do Belgii do mojej sis i rodzicow.
zdjecie ma maly swietne

wyglada na nim jakby mial z rok przynajmniej
vill- brawa dla R.!!! i oby tak dalej! a my kochana kiedy sie widzimy?? udanego weselicha Ci zycze i chcialam sie jeszcze wypowiedziec na temat sukienki (no chyba ze juz za pozno, ale nie pamietam dokladnie kiedy mieliscie miec to wesele)
sukienka z butami i cala reszta typu fruz, make-up itd moim zdaniem bedzie wygladala ok, tylko faktycznie to bolereczko cos jakies takie jakby za maławe. a pokazesz inne kiecki o ktorych pisalas, ze z all???