atomowka
Fanka BB :)
My dziś niespodziewanie dzień w rozjazdach
Zapowiadało się siedzenie w domu a w końcu jak wyjechaliśmy ok 13-14 to dopiero niedawno wróciiśmy
Karolina no właśnie nie wiem, bo szczerze nie wiem czy jakiś inny pediatra jest
Jak będe nast razem miała iść na wizytę to się zapytam o innego, choć szczerze to nie wiem kiedy teraz będą szla
A właśnie dziewczyny jak Wy często chodzicie do lekarza/' pediatry i czy oni jakoś Wam wyznaczają terminy?
Monika z ciekawości mogę zapytać z jakiej diety korzystasz, i ile Cię to msc wychodzi kasy?
Zapowiadało się siedzenie w domu a w końcu jak wyjechaliśmy ok 13-14 to dopiero niedawno wróciiśmy
Karolina no właśnie nie wiem, bo szczerze nie wiem czy jakiś inny pediatra jest
Jak będe nast razem miała iść na wizytę to się zapytam o innego, choć szczerze to nie wiem kiedy teraz będą szla
A właśnie dziewczyny jak Wy często chodzicie do lekarza/' pediatry i czy oni jakoś Wam wyznaczają terminy?
Monika z ciekawości mogę zapytać z jakiej diety korzystasz, i ile Cię to msc wychodzi kasy?
na diecie jestem srednio kilka razy w roku od 14 roku zycia
Ale jak widać, juz się naprawiło.
). A za mną to już od pierwszych chwil krzyczał - jak się urodził, to był całkiem spokojny i cicho gadał po swojemu - dopiero jak go zabrali z mojego brzucha do ważenia i td. to cały oddział go usłyszał ;-)
To mi się po prostu odechciewa samej chodzić na te spacery codziennie... A wózka na dole na klatce nie zostawie, bo tu takie towarzystwo się czasem kręci, że albo ukradną, albo za przeproszeniem nasrają do niego!
Ile razy nie probowalam poddawalam sie brakiem efektow, choc wiem, ze to na dluga mete trzeba.