Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tam nie mam z tym problemu gozej z moim K
ale jakos to znosi
dobrze ze moj chodzi teraz na popoludnie i mozemy isc tym systemem ze raz jedno wstaje raz drugie. W ciagu dnia ma 5 drzemek po 40 min ( z zegarkiem w reku) wiec nie jest zle i mozna odpoczac. A no i moj synuś dzisiaj odkrył ze nozka pasuje do buzi a jaka mial radoche przy tym Zobacz załącznik 484197Zobacz załącznik 484198Zobacz załącznik 484199
Tez sie smieje ze jak juz wkoncu dojdzie do tej rehbilitacji to sie okaze ze juz nie potrzebna, ehh ,
Domyślam się, że zmiana pieluchy jest coraz ciekawszym zajęciem w sensie coraz większym wyzwaniem? 
, bo jak na razie wgrywa się dobrze ponad godzinę, a wgrało się... ledwie 21% 

Więc chyba nic z tego nie będzie.
hmmm mysle, że do tych buziek na forum powinni dodać buxke padająca na twarz 

. Głosuje się na Cioebie czy jak to wygląda????
I postanowił coś zjeść dopiero po 8. ale tylko dlatego, że moja pierś się już tego PILNIE domagała. I suseł spał dalej prawie do 9, kiedy groziło mi już "podłogo-witaj" i przesunęłam małego człowieka parę centymetrów w bok - wtedy się obudził.
z tym ze nie wiem po jaka chorobe skuwaja mi sciane na parterze i wierca i wala mlotem
jakos udalo mi sie uspic malego i puki co spi juz 15 min ale biedaczek nie mogl spokojnie zjesc bo te halasy mu przeszkadzaly. Halas jest straszny ale naszczescie mu nie przeszkadza a na dworze jest takie wiatrzysko ze nie ma jak wyjsc na spacer w ostatecznosci zostaja nam sasiedzi na 10-ym pietrze 
przynajmniej nie musze mu nozek trzymac w gorze jak go wycieram
i az szkoda mi zakladac mu pieluszke tak sie rozkosznie bawi ta nozka