Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wstalismy o 6.30 i chyba nic nie trzeba dodawać. Nawet M się rano mnie zapytał czy czasem mi oczy nie zgniły od tak długiego spania 
Tort wyszedł smaczny, ale Kuba nie chciał go zjeść, robił tylko "ooo" na biedroneczki i podobała mu się fontanna tortowa, tylko jak przestała się palić był wielki płacz że znikła

A jak stoi sobie ładnie - nie to co my, ale to nic ;-)
No ale wiem, że tak trzeba. W nocy próbuję przekupić go herbatką, ale ostatecznie jeszcze raz mu pozwalam cycać (no nie przesadzajmy - nie musi przecież zrezygnować od razu ze wszystkiego), a potem śniadanko i w dzień ile chce.
czasem próbuje już chodzić za jedną rękę i wzdłuż mebli ładnie zasuwa :-) Na Rafałka też przyjdzie czas i nic na siłę ;-) Ja też postanowiłam pomału odzwyczajać małego od cyca (więc nie jesteś sama
) wczoraj w dzień dostał tylko 1 raz, ale wieczorem myślałam, że umrę z bólu. Miałam tak pełne piersi, na aerobiku mi prawie bluzka przesiąkła. Jeszcze M go uśpił zanim wróciłam i jak na złośc nie obudził sie po moim powrocie. Wiec przez sen dałam mu cyca bo mi mleko samo płynęło

gdzieniegdzie ma troche nierówno
, ale nareszcie wygląda jak człowiek